50mm Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2012 Πωλειται διοπτρικο αχρωματικο 6" bresser messier 150/760s .το τηλεσκοπιο ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/363766/Bresser-Messier-R-152S-152-760-EQ.html Το τηλεσκοπιο ειναι μεγαλο και δεν αποστελεται εκτος αθηνων λογω βαρους και αδυναμιας απο μερους μου να το συσκευασω . Ερχεται με διαγωνιο 2" και ανταπτορα 1,25 , με τον ερενητη του που ειναι με σταυρονημα και φυσικα τα δαχτυλιδια στηριξης.Το τηλεσκοπιο ειναι αχρωματικο πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι καταλληλο για πλανητες και σεληνη στα οποια παρουσιαζει χρωματικο σφαλμα οπως ολα τα αχρωματικα τηλεσκοπια ευρεους πεδιου αλλα στα deep sky αντικιμενα θεριζει μιας και συμπεριφερεται σαν πολυ μεγαλυτερο τηλεσκοπιο αφου τα διοπτρικα οπως αυτο δεν εχουν κεντρικη παρεμποδιση.Η ιστορια του τηλεσκοπιου ειναι οτι εχει παρουσιασει κομη λογο κακης ευθυγραμμισης και μετα απο μια ανεπιτυχη ευθυγραμμιση του απο το πλανηταριο θεσσαλονικης ειναι ευθυγραμισμενο κατα 50 %.Αν καποιος εχει την ορεξη και τον χρονο να το ευθυγραμισει μπορει να το παραλαβει απο τον χωρο μου μιας και εγω πλεον εχω περασει σε αλλο μεγαλυτερο τηλεσκοπιο και δεν εχω την διαθεση να ασχοληθω. Τιμη για ολα τα παραπανω 150 ευρω (παρακαλω οχι παζαρια) . Επικοινωνια με πμ ευχαριστω. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2012 Το τηλεσκοπιο ειναι διαθεσιμο. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 Up. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2013 Το τηλεσκοπιο ειναι υπο κρατηση. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
50mm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2013 Πουληθηκε , ευχαριστω Γιαννη. Γεια χαρα και ευχαριστω για τα ψαρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα