Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Δοκιμαζω τα νερα.

Καλη η Βιξεν μου αλλα την φερνω στα οριά της. Χρειαζομαι καποια καλυτερη κεφαλή για αστροφωτογραφιση και μονο. Κατι της ταξης της EQ6 ή της iOptron45, αλλα φυσικα ειμαι ανοικτος σε προτασεις (πχ καμια EM200 TEMMA 2 ή καμια Mach1 στο 1/5 της τιμης τους :mrgreen: ). Ειμαι ανοικτος ακομη και σε παλιοτερες τεχνολογιες που ισως θα μπορουσα να προσαρμωσω εγω, αρκει το μηχανικο μερος να ειναι καταληλο (πχ παλια EM100 χωρις goto)

Δεν θελω να μπλεξω με hypertuning, απλα να την χρησιμοποιησω, μεσα σε λογικα ορια, χωρις να ασχολουμαι με προβληματά της. Αρα θα πρεπει να ειναι καπως γνωστων επιδωσεων σε αστροφωτογραφιση ή/και συνοδευομενη με καποιου ειδους διαγραμμα (PECprep, PHD, MaximDL, drift φωτογραφια, κατι.....). Τα ηλεκτρονικα μπορω να τα αλλαξω, τα μηχανικα δεν μπορω να παιδευομαι

πμ ή email

Δημοσιεύτηκε
=D> =D> =D> =D> Τέλεια βάση αλλά ακριβή...
\"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι
Δημοσιεύτηκε
Αγγελε ευχαριστω για την προταση αλλα ας μην κανουμε bumping στην αγγελια, αν ειναι ας ανοιξουμε θεμα σε αλλο τοπικ, πχ προτεινωμενες κεφαλες για αστροφωτογραφους ή κατι τετοιο.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης