B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2012 Καλησπέρα, ζητώ για άμεση αγορά ένα 2'' barrel για να συνδέσω τονTS OAG 9mm (slim) με τον εστιαστή (2'') του διοπτρικού μου (TS APO65Q). Aν δεν κάνω σοβαρό λάθος, χρειάζομαι να πάω από M48 σε 2''.(Ας με διορθώσει κάποιος αν δεν είναι έτσι) Υπάρχει μια πιθανότητα για καθαρό καιρό το ΣΚ και δεν θα ήθελα να χάσω την ευκαιρία. Όποιος έχει εύκαιρο και περισσευούμενο, παρακαλώ ας επικοινωνήσει ASAP με πμ.Άμεση πληρωμή του αντάπτορα και των μεταφορικών. Ευχαριστώ,Άγγελος Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Άγγελε δες στο αστρο-συρτάρι σου, αν σου έχει ξεμείνει κανένα hyperion extension ring (M48 μπρός/πίσω) θα σου δουλέψει μια χαρά. Ασφάλισε όμως καλά την κάμερα γιατί δεν έχει undercut αν τυχόν χαλαρώσει το βιδάκι του εστιαστή.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Δεν έχω Ηλία δυστυχώς...Ξεσκόνισα ό,τι αντάπτορα είχα παντού. Θα το φοβόμουν πάντως αυτό το δαχτυλίδι γιατί μου φαίνεται πολύ ρηχόγια να το συγκρατεί με ασφάλεια ο εστιαστής. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2012 H αγγελία κλείνει εδώ. Πήγα στη λύση που μου πρότεινε ο Ηλίας.http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1380 Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα