planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2012 Πωλείται το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο (μόνο το σώμα, χωρίς τα οπτικά). Μπορεί κάποιος απλώς με ένα πρωτεύον και ένα δευτερεύον να το κάνει ολοκληρωμένο. Συμπεριλαμβάνει και τον crayford εστιαστή της GSO, 2 ταχυτήτων καθώς και το φωτοχιτώνιο που του έχω φτιάξει. Του έχω κάνει και κάποιες αναβαθμισούλες. 'Οποιος ενδιαφέρεται το συζητάμε για περισσότερες λεπτομέρειες. Review ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2013 Επαναφέρω την αγγελία. Αν κάποιος δεν το θέλει όλο, υπάρχουν κάποια κομμάτια χρήσιμα και για κάποιον που θέλει να κατασκευάσει ή να αναβαθμίσει κάτι στο δικό του όπως: crayford εστιαστής 2 ταχυτήτων της GSO, ολοκληρωμένο mirror cell με ενσωματωμένο ανεμιστήρα, αράχνη, βάση δευτερεύοντος κτλ. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2014 Επαναφέρω την αγγελία για κάποιον αν ενδιαφέρεται να φτιάξει 16ιντσο τηλεσκόπιο... Ο εστιαστής δεν υπάρχει βέβαια ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
planetman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2015 Επαναφέρω την αγγελία. 150€ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
fludy Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2015 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2015 Φίλε ενδιαφερομαι για το τηλεσκόπιο σου. Αν μπορεις παρε με τηλ στο 6944749890
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2016 Το θέλει κάποιος κατά προτίμηση από Κρήτη έστω και σε χαμηλότερη τιμή; Θέλω να αδειάσω την αποθήκη. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2016 Να ξεκαθαρίσω πως συμπεριλαμβάνεται και η dob βάση. Αν κάποιος του βάλει τα οπτικά και έναν εστιαστή, το τηλεσκόπιο ολοκληρώνεται. Είναι αυτό http://www.cloudynights.com/page/articles/cat/user-reviews/telescopes/dobsonians-10-40/astro-tech-16-dob-r1753 ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα