Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ SKYWATCHER 130/900 EQ2 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ.

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ(ΚΡΟΝΟΣ,ΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ) ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΑΜΥΔΡΑ?

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ,ΔΙΑΘΕΤΩ ΔΥΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ 10mm ΚΑΙ 25mm ΚΑΙ ΕΝΑΝ BARLOW 2X.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... :D

Δημοσιεύτηκε
Κοιτα εγω με το bresser skylux 700/70 που ειχα εβλεπα καλα τον κρονο και την αφροδιτη απο την πολη, τον αρη δεν τον εβλεπα καλα και καποιον αλλο δεν δοκιμασα... Το δικο σου θα δειξει περισσοτερα φυσικα... Με το 10ιντσο δεν εχω δοκιμασει ακομα πλανητες μονο τον δια εχω δει και περιμενα περισσοτερα..

Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.

HEQ5 Pro synscan

Bresser skylux 70/700.

Logitech webcam.

A3 webcam

Samsung pl70 12mp. compact camera

Acer Aspire One.

Δημοσιεύτηκε

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου η οποία με προετοίμασε κάπως για το τι να περιμένω.

Μία ερώτηση για τον Κρόνο.Το cassini νωμίζεις ότι θα μπορέσω να το διακρίνω με το τηλεσκόπιο που διαθέτω?

Δημοσιεύτηκε
Θα δυσκολευτείς με το τηλεσκόπιό σου αλλά είναι οριακά δυνατό υπό άριστες συνθήκες (ευθυγράμμιση και seeing). Προς το παρόν, ο Δίας είναι στα καλύτερά του και αξίζει να έχει την προσοχή μας. Για τον Κρόνο, έχουμε καιρό ακόμα.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Τον Δία τον παρακολουθώ καθημερινά.Αλλά μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος καθώς το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι οι δύο βασικές λωρίδες του. :(

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης