baldas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2013 καλησπερα σας θα ηθελα οποιος μπορει να μου πει λιγα πραγματα για της δυνατοτητες του τηλεσκοπιου που εχω στην κατοχη μου, και επισης να μου προτεινεται καποια προσοφθαλμια η φιλτρα που θα με βοηθουσαν ευχαριστω ???
Johnny Who Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2013 Πρώτα από όλα καλή αρχή και καθαρούς ουρανούς Το τηλεσκόπιο που έχεις είναι πάρα πολύ καλό ώς ευρέως πεδίου, και για αντικείμενα βαθέως ουρανού. Σε πλανήτες θα έχεις ψευδόχρωμα, αλλά ούτε αυτό είναι ανυπόφορο. Βγες έξω να δεις το νεφέλωμα του Ορίωνα, αλλά και τον Δία, για να καταλάβεις τι εννοώ... Από προσοφθάλμια μη βιαστείς να αγοράσεις. Αν θυμάμαι καλά το τηλεσκόπιο αυτό βολεύει με έναν ζουμ, τον φτηνό celestron... \"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι
baldas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2013 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια εχω ηδη τους δυο προσοφθαλμιους SP 25mm ,9mm που ηταν μαζι με το τηλεσκοπιο επισης εχω δυο kelner 25 mm ,9 mm απο λανθεμενη αγορα και εχω παρει τον barlow της skywatcher http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1185, και το zoom http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=812 με αυτα για αρχη ειμαι καλα ? και φυσικα τι αλλο θα μπορουσα να προσθεσω ωστε να παρω οτι καλυτερο γινεται απο το τηλεσκοπιο που ηδη εχω γνωριζω βεβαια πως στη συνεχεια θα χρειαστω μεγαλυτερο τησλεσκοπιο αλλα αυτη την στιγμη δεν μου το επιτρεπει το οικονομικο ...ευχαριστω και παλι ...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2013 Τα βασικά για να δεις τα έχεις. Επόμενο βήμα η αξιοποίησή του! Όλα τα αντικείμενα Messier είναι στις δυνατότητές του, σε κάποια θα είναι καλύτερο, σε κάποια χειρότερο αλλά όλα θα φανούν άνετα από σκοτεινό ουρανό. Μπορεί η επόμενη αγορά που χρειάζεσαι να είναι ένας χάρτης ή κάτι άλλο και όχι απαραίτητα κάτι σε οπτικά. Προχώρα στην πράξη και πες μας πως πας για να δούμε τι κάνουμε μετά! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα