Flashy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Η καλη μου μητερα πεταξε τις κουτες του 10ριου Ντομπσονιαν.... Σκεφτομαι σε λιγο καιρο να το πουλησω και δεν ξερω πως να το πακεταρω. Ξερετε ποιος θα ειναι ο πλεον σωστος τροπος για να μην εχω παρατραγουδα με τον σωληνα? Ευχαριστω... ΥΓ: Ηδη εχω σκεφτει για κουτες τιγκα στο αφρολεξ αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθουσε... Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
maxplanck Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 κουτες τιγκα στο αφρολεξ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Guardian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 κουτες...... ......τις οποίες ωραιότατα μπορείς να βρείς τζάμπα με λίγη έρευνα στα μεγάλα supermarket τις περιοχής σου που έχουν όλα μεγέθη. Ωραίες κούτες είναι αυτές με τα γάλατα νουνού. Πολύ ανθεκτικές! C8-NGT
aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 ΥΓ. Και να μην ξεχναμε τις μεγαλες και χοντρες κουτες της LIDL οποτε εχουν αργαλεια κηπου προς πωληση. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
The Guardian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 και χοντρες κουτες της LIDL οποτε εχουν αργαλεια κηπου προς πωληση. και το Praktiker λογικά θα έχει πολύ πράμα... C8-NGT
Flashy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Μια μικρη παρενθεση. Το τηλεσκοπιο ειναι Μυκονο οπου τα σουπερμαρκετ δεν ειναι τεραστια... Αλλα εχει Ντια... μπορει να βρεθει κατι. Αφρολεξ συνηθως που βρισκουμε? Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Adam Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Ακη, το αφρολέξ ό,που και να το βρεις θα είναι ακριβό και δεν θα σε συμφέρει. Νομίζω ότι καλύτερο και πολύ φθηνότερο είναι το φουσκαλιαστό νάϋλον που μπορεις να το βρείς στα είδη συσκευασίας ή από άχρηστα δέματα.Φιλικά Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
The Guardian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2005 φουσκαλιαστό νάϋλον που μπορεις να το βρείς στα είδη συσκευασίας ή από άχρηστα δέματα. Και τα χρωματοπωλεία έχουν τέτοιο με το στρέμμα. C8-NGT
pl1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Το καλυτερο σημειο που μπορεις να ψαξεις για αφρολεξ, κουτες, και γενικοτερα οτιδηποτε για να συσκευασεις το τηλεσκοπιο σου ειναι τα μαγαζια που πουλανε τηλεορασεις κουζινες... Πιστεψε με κατι ξερω! Ασε που θα στα δωσουν τσαμπα... Υ.Γ. Μην πας σε μαγαζια με κινητα ή Η/Υ γιατι τα κομματια που θα σου δωσουν ειναι πολυ μικρα για το τηλεσκοπιο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα