roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Για σε ολους, Εχω ενα πρωτο report και καποια πρωτα (ασχημα) καρε απο την νεα καμερα του QHYCCD, την 6Mpixel QHY22. Μπορειτε να το βρειτε (για την ωρα στα αγγλικα, θα το μεταφρασω το απογευμα) εδω. Ερωτησεις, σχολια και οτιδηποτε αλλο ειναι φυσικα ευπροσδεκτα
KC Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Γεια σου Γιάννη Πολύ ωραίο το report που έγραψες για τη νέα σου κάμερα. Όλα κρίνονται στο πεδίο "Next step was to try the camera at the field" και εύχομαι ο καιρός να είναι σύμμαχος κάποια στιγμή για περαιτέρω πειραματισμούς που θα κάνεις. Και μια ερώτηση "I aimed for 6 hours of HaRGB on M106" ποιός ο λόγος να χρησιμοποιήσεις φίλτρο Ha στο γαλαξία; “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Για σου Κώστα, Το Ηα τονίζει τα τζετς υδρογόνου που βγαίνουν από τον πυρήνα.
Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Καλορίζικη Γιάννη, Κι έλεγα κι εγω ποιος φταίει για τον καιρό Η νέα κάμερα Qhy22 δείχνει να είναι πολύ δυνατή αν και δεν είχες πολλά καρέ το συμπέρασμα είναι ότι μπορεί να βγάλει μεγαλεία! Συγχαρητήρια για το report!! Καλή συνέχεια!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Καλορίζικη Γιάννη!!! Καταπληκτικό αποτέλεσμα και κούκλα η κάμερα!Να τη χαρείς φίλε!!!
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Sorry για τον καιρό, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα Τωρα που την βαφτησα ελπίζω να μας αφησει λιγο παντως Ηλία, ξερεις καλά, πρεπει να την ονομασω "η ψυχοβγάλτα", τετοιο καψονι δεν εχω ξαναφαει.Αλλα χαλάλι, τα αξιζει.
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Καλορίζικη Γιάννη, είναι πολύ καλή κάμερα.Κάποια στιγμή μπορούμε να κάνουμε άτυπη σύγκριση με την Atik. Άντε και στο επόμενο, κανονικό φως Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2013 Ευχαριστώ Αγγελε, καιρου και ελεύθερου χρόνου επιτρέποντως και κανουμε οσα τεστ θελεις Ελληνική μεταφραση του αρθρου μπορείτε να βρείτε εδω αν μαλιστα ο Ανδρεας θελει μπορω να το ανεβασω και ατοφιο στο βοξ, απλα πειτε μου
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Άψογη παρουσίαση Γιάννη αν και μας έκανες μαντάρα τον καιρό....χαλάλι σου!!! =D> Το Ηα τονίζει τα τζετς υδρογόνου που βγαίνουν από τον πυρήνα. η αλλιώς...Herbig-Haro objects(HH) http://en.wikipedia.org/wiki/Herbig%E2%80%93Haro_object http://www.astropixel.gr
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2013 Άψογη παρουσίαση Γιάννη αν και μας έκανες μαντάρα τον καιρό....χαλάλι σου!!! =D> Απεταξομεν τον εξοπλισμό, δεν έχω παρει και δεν πρόκειται να ξαναπαρω τίποτα, αρκει να καθαρισει επιτελους
renaldi83 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2013 ωραια παρουσιαση γιαννη.....να την χαρεις στο επακρο....οσο αφορα την φωτο, κρινοντας τις ληψεις σου και τον χρονο σου, μια χαρα....φαντασου να τραβηξεις κανονικα. καλη συνεχεια ΛΑΖΑΡΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα