roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2013 Εφυγε Το ξερω οτι θα το μετανιωσω, αλλα τέλος παντων......... Λογω αναβαθμισης δινω την QHY-IMG2Pro CCD μου. Αγορασμενη απευθειας απο Κινα το Γεναρη του 2011, με εχει εξυπηρετησει καλά ολο αυτον τον καιρο και μου εχει χαρισει πολλές ευχάριστες στιγμες. Στιγμες οπου το κομμάτι του εξοπλισμου "καμερα" απλά δουλευε και δεν μου δημιουργουσε προβληματα. Κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη υλοποιηση του γνωστου ICX285AL (τουλαχιστον στην κατηγορια της, δεν ξερω τι παιζει με πχ FLI ή αναλογες). Ριχτε μια ματια στα χαραχτηριστικα της σε σχεση με τον ανταγωνισμο και θα καταλαβετε. Φωτογραφιες που εχω τραβηξει με αυτη θα δειτε στις αστροφωτογραφιες, http://www.astrovox.gr/forum/album_search.php?mode=user&search=roryt , ολες οι DSO απο τις 28-04-2011 και μετα. Σε πολύ καλη κατασταση. 1100 και πληρωνω τα μεταφορικα.bias,dark,flat διαθεσιμα μετα απο συνενοηση με email
sgoudelis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2013 Πολυ καλη camera. Αυτο ειναι σιγουρο. Οποιος το σκεφτεται να το ξανασκεφτει.
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2013 Εφυγε, Στελιο καλοταξιδη και 1000 ευχαριστω !!
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2013 Γιαννη εγω ευχαριστω !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις