dp297 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2013 Χρειαζομαι μια γνωμη.....αν υποθέσουμε ότι έχουμε καταλήξει στο KAF8300 κ υπάρχει η επιλογη ανάμεσα στις 1. STF-8300 (όχι ST-8300) της SBIG2. Atik 383L+3. Moravian G2-83004. QHY9 ποια επιλέγατε κ γιατι? Μερικοί καθοριστικοί παράγοντες θα μπορουσε να ηταν QE, service, τιμή ... Σας ευχαριστω για τη βοηθεια... PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2013 από service πάντως η atik σκίζει. δυο φορες που χρειάστηκε να στείλω στην atik μέσα σε 3 εβδομάδες τα είχα πίσω. Ένα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι μάλλον έχουν υπάρξει ελλατωματικές παρτίδες του KAF-8300 με αποτέλεσμα να σπάει το εσωτερικό τζαμάκι που προστατεύει τον αισθητήρα ασχετως θερμοκρασίας λειτουργίας δεν ξέρω αν το πρόβλημα αυτό υπάρχει ακόμα. Το έπαθα εγώ στην δική μου κάμερα (ευτυχώς ήταν σε εγγύηση). από διαβάσματα που είχα κάνει την περίοδο εκείνη παθόντες ήταν αρκετές κάμερες της atik και qhy-9 Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα