EVILSTAR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2005 Πωλείται celestron nexstar 4 ρομποτικό μαζί με philips toUcam pro που έχει μετατραπεί από ηλεκτρονικό και κάνει έκθεση απεριόριστου χρόνου πατώντας ειδικό κουμπάκι,επίσης και τρίποδας που αγοράστηκε ξεχωριστά ..Μαζί τα software(τηλεσκοπίου και καμερας)μετασχηματιστής ρεύματος και προσοφθάλμια celestron 25,10 και ένας meade barlow x2..πληροφορίες στο 6947049555 στείτε sms αν θέλετε η γράψτε στο akisbalanos@tellas.gr "Όποιοι κι άν είστε σας χαιρετάμε..."
EVILSTAR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2005 ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ "Όποιοι κι άν είστε σας χαιρετάμε..."
maxplanck Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Μπορούμε να έχουμε κάποια φωτό που να εχει χρησιμοποιηθει η διασκευασμένη toucam?
EVILSTAR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2005 Φίλε maxplanc την έχω χρησιμοποιήσει πολύ λιγο ...αν θέλεισ μπορείς να την δοκιμάσεις δεν υπάρχει κανένα προβλημα οτι δουλεύει κανονικά...αλλα να σου στείλω φώτο από βαθύ διάστημα και ανοιχτήε έκθεσης λήψη από το μπαλκόνι μου στο αιγάλεω δεν νομίζω να δείς τίποτα πέρα από άσπρο φώς...δυστυχώς δεν καταφερα να βγώ έξω από αθήνα να κάνω λήψεις.. "Όποιοι κι άν είστε σας χαιρετάμε..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα