DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2013 Καλησπέρα σύναστροι. Για καθαρά οικονομικούς - επαγγελματικούς λόγους (ανάγκη για άμεση αγορά νέου PC) έλαβα τη δυσάρεστη απόφαση να πουλήσω το καλύτερο κομμάτι του μικρού μου αστρ-οπλοστασίου. Είχα σκοπό να τον κρατήσω έστω μέχρι την Πανελλήνια, όμως οι εξελίξεις με ...πρόλαβαν. Δεσμεύομαι ότι κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα στρώσουν, θα αποκτήσω ξανά έναν Τ6. Τέρμα όμως με τα μοιρολόγια, που δεν ενδιαφέρουν και κανέναν. Ο προσοφθάλμιος είχε αγοραστεί προ διετίας και από Αμερική και είμαι το "δεύτερο χέρι". Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει χρησιμοποιηθεί (δυστυχώς) λιγότερες από 10 φορές σε εξορμήσεις. Φυλάσσονταν πάντα στο κουτί του, τυλιγμένος με ειδική προστατευτική ταινία (με τα ...φουσκωτά "μπιρμπιλάκια") και, φυσικά τα καπάκια του. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα υγρό για τον καθαρισμό του και θα περιέγραφα την όλη του κατάστασης ως "like new", καθώς προσφέρεται και στο κουτί του, όπως ακριβώς πωλούνταν από το ράφι. Δεκτός είναι φυσικά κάθε έλεγχος (θα ανεβάσω όπως και να έχει επιπλέον φωτογραφίες για να φαίνονται από πιο κοντά τα σημεία που μας ενδιαφέρουν πιο πολύ). Για τα χαρακτηριστικά του, δε νομίζω ότι χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουμε τι εστί Nagler. Αν κάποιος ωστόσο θέλει να ρωτήσει κάτι είμαι εδώ για να απαντήσω. Ύστερα από διαβουλεύσεις με φίλο που γνωρίζει καλύτερα από εξοπλισμούς και μεταπωλήσεις, και βάσει της χρήσης και της κατάστασής του, αποφάσισα να τον κοστολογήσω στα 210 ευρώ. Μένω Αθήνα, ωστόσο θα μπορούσα να τον αποστείλω και σε επαρχία. Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν πμ. Χαιρετώ σας! ΥΓ: Η ίδια φωτό σε πλήρη ανάλυση (δεν ανέβαινε εδώ επειδή είναι άνω των 6Mb) http://i46.tinypic.com/xe0h9w.jpg Televue Nagler 6mm Type 6 Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2013 Τρεις ακόμη φωτογραφίες Nagler7_T6 Nagler7_T6 Nagler7_T6 Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2013 (άσχετο) γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιώ να μου έρχεται ειδοποίηση με mail όταν λαμβάνω πμ; update: άκυρο, τα έστελνε στα ανεπιθύμητα. fixed Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2013 O φακός είναι υπό κράτηση. Θα ενημερώσω με πμ τους φίλους που έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μου, σε περίπτωση που δεν πωληθεί. Καλό απόγευμα. Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2013 Ο φακός έχει πωληθεί στο φίλο που είχε προτεραιότητα. Δεν εύχομαι καλές παρατηρήσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι θα στις προσφέρει ο Nagler! Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα