irapan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2013 Πωλείται ευρυγώνιο προσοφθάλμιο 1.25'' Antares Speers-Waler Series II, εστιακής 9.4mm και 82 μοιρώνAFOV, αγορασμένο από Αμερική πριν από 2 περίπου χρόνια. Το αποχωρίζομαι με βαριά καρδιά λόγωαναβάθμισης με ένα Nagler παραπλήσιας εστιακής απόστασης. ΤΙΜΗ : 110 ευρώ Επισημαίνω ότι είναι σε άψογη κατάσταση. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία τιςεπόμενες μέρες. Θα προτιμούσα ενδιαφερόμενους από Αθήνα για να γίνει και ο σχετικός έλεγχοςαπό την πλευρά τους από κοντά. Επικοινωνία με π.μ. ή στο κινητό 6932608331 Γιάννης Διαθέσιμο και για φίλους εκτός Αθηνών. Τα έξοδα αποστολής με απλό ΕΛΤΑ δικά μου. Από προηγούμενες αποστολές που έχω κάνει προς Βόρεια Ελλάδα δεν κάνει πάνω από 3-4 εργάσιμες. Εγγυώμαι για το ασφαλέστερο πακετάρισμά του. Ευχαριστώ
irapan Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2013 Πάμε πάλι...έγινε μπέρδεμα. Οι φωτογραφίες λοιπόν
irapan Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 7, 2013 Υπό κράτηση για τον Κωνσταντίνο
irapan Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Ενημέρωσέ με όταν τον παραλάβεις. Ελπίζω να τον χαρείς ιδιαίτερα, όπως και εγώ. Καθαρούς ουρανούς να έχεις και καλές παρατηρήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα