jads Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Ψαχνω καποιον που να μπορει να κανει τις απαραιτητες κολλησεις-διασκευες-προσθηκες στο χειριστηριο DD-1 VIXEN ωστε να μπορει να λειτουργησει ως autoguider !! Εχω βρει καποια σχεδια και τροπους απο το ιντερνετ, και εχω δει οτι γινεται και στο χειριστηριο της EQ5- HEQ5 και αλλα .Δεν ειναι κατι δυσκολο, αλλα δεν θαθελα μονος μου να κανω κατι τετοιο. Καποιος που να ξερει ή να εχει κανει κατι παρομοιο ή αν ξερετε κανεναν, με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βεβαια Επικοινωνια οπως θελετε: απαντηση-π.μ.- 6974701382 . Ευχαριστω. ....θέλω να ξαναδω τον HALLEY !!!!!
raxxla Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Μα καλά, δεν γνωρίζεις το Μάστορα [Aggelos Kechagias];!Είναι ο άνθρωπος που ψάχνεις ΥΓ Άγγελε περιμένω ποσοστά από το marketing Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
jads Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Πιστευα οτι ο "Αγγελος της αστρονομιας" συνεργαζοταν με την ΝΑΣΑ μονο στο θεμα της αστροφωτογραφησης ,που να ξερα οτι συνεργαζεται και στο θεμα των κατασκευων !!!Φιλε Αγγελε, Σειριε των Αστρων ,ΔΙΑ των πλανητων, Takahashi των τηλεσκοπιων ...........εχεις πμ ....θέλω να ξαναδω τον HALLEY !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις