Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μόλις τελείωσα την μετατροπή μιας 600d με baader φίλτρο. Τρομακτική εμπειρία, θέλει μεγάλη υπομονή και σωστά εργαλεία.

 

Το χειρότερο από όλα, ήταν αφού η μηχανή είχε γίνει βίδες, ανοίγω το φίλτρο από τη συσκευασία του, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ.

 

Συνιστώ σε όλους μακριά από αυτά τα φίλτρα (Baader) . Οι άνθρωποι νομίζουν ότι πουλάνε καθρεπτάκια σε Ινδιάνους (συγνώμη ζητώ από του Ινδιάνους). Καλύτερα να φάτε τα λεφτά που κοστίζει το φίλτρο σε σουβλάκια.

 

Τέλος πάντων, αναγκάστηκα να καθαρίσω το φίλτρο με νερό! και υγρό για πιάτα! και ειδικό καθαριστικό για φακούς στη συνέχεια. Οπως όλοι καταλαβαίνουν, τα νεύρα μου είχαν σπάσει, άλλα ήθελα να τλειώνω με τη δουλειά, παρά να αγοράσω άλλο φίλτρο astrodon.

 

Και όλα αυτά μετά από τρομερή προετοιμασία (εργαλεία, διάβασμα, υλικά).

 

Αποτελέσματα:

 

To focus από το viewfinder δεν είναι 100% σωστό (χάνει λίγο). Το focus από το ccd λειτουργεί σωστά και το πλάνο φαίνεται επίπεδό από τις πρώτες δοκιμές ημέρας.

 

Αναμένω αποτελέσματα αστροφωτογράφησης.

 

Εχει κανένας άλλος εμπειρία από τέτοια μετατροπή?

H Γη είναι στρογγυλή σαν αγγούρι και μακρουλή σαν πορτοκάλι.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης