Epimitheas Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 θελω καποια αρχικα τιπς απο καποιον που το εχει δουλεψει διοτι ειναι λιγο περιπλοκο για ενα αρχαριο.ευχαριστω Dare to dream(Τολμα να ονειρευεσαι )
supernovus Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Γειά σου και καλώς όρισες. Έχεις ΠΜ. ...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
TheRatPack Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Καλώς όρισες κι από εμένα, νέος (σαν μέλος) είμαι και εγώ στην παρέα. Το Stallarium έχει πολλές λειτουργίες, άλλες απλές και άλλες πιο σύνθετες, όμως αν το κατανοήσεις δεν θα σου φαίνεται καθόλου περίπλοκο. Μπορείς να βρεις link για οδηγό και faq στο παράθυρο βοήθειας (F1) του προγράμματος, σαν tip θα πρότεινα μόλις αποκτήσεις κάποια άνεση με το πρόγραμμα να μάθεις και καποιες από τις συντόμευσης.Αν βρω χρόνο μπορεί να φτιάξω ένα οδηγό, τώρα για όποια απορία εμείς εδώ είμαστε... Αν θέλεις μπορούμε και να συνδεθούμε με teamviewer και να σου περιγράψω την λειτουργία του.Υ
umadog Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12, 2013 Καλώς όρισες! Συμφωνώ, άμα καθίσεις λίγη ώρα με το Stellarium θα δεις πως είναι σχετικά εύκολο. Βρήκα στο YouTube διάφορα χρήσιμα links σαν αυτό εδό --
Sailor saturn Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2013 Το πιο χρήσιμο στο Stellarium είναι νομίζω το παράθυρο τοποθεσίας F6, καθώς αν μένεις σε περιοχή που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της (π.χ. εγώ Σητεία) εισάγεις τις γεωγραφικές συντεταγμένες της. Ακόμη από το παράθυρο τοποθεσίας μπορείς να διαλέξεις ακόμη και πλανήτη!!! Μου αρέσει η Μίμα και η ηΙώ. Viva la Relativity!
nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2013 To stelarium ειναι το ποιο απλο ισως προγραμμα τετοιου ειδους και σιγουρο το ποιο ρεαλιστικο ως γραφικα, χωρις να λειπουν και ποιο περιπλοκα στοιχεια, δοκιμασα το cartes du ciel και ειχα χασει την μπαλα, το συνδεσα και με τηλεσκοποιο, δεν μπορεσα να ακουλουθησω στοχο ουτε για 10 δευτερολεπτα.. Πραγματα που βοηθανε ειναι να μαθεις να φορτωνεις, αστεροειδης, κομητες απο το ρυθμισεις>προσθετα>συντακτης ηλιακου συστηματος. Και να βρεις και ποια settings φωτορυπανσης ταιριαζουν στην δικια σου τοποθεσια για ξερεις και περιπου τι ψαχνεις και τι βλεπεις. Και κατι ασχετο, ακομα το στελαριουμ εχει προβλημα με τον Δια.. Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.HEQ5 Pro synscanBresser skylux 70/700.Logitech webcam.A3 webcamSamsung pl70 12mp. compact cameraAcer Aspire One.
TheRatPack Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2013 Και κατι ασχετο, ακομα το στελαριουμ εχει προβλημα με τον Δια..Τι πρόβλημα Νίκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα