Babis_the_Astronomer Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζει η αγορά ενός Barlow 3x για φωτογράφιση(πλανητική φυσικά).Εχω ένα Borlow 2x .Όσο αφορά την λεπτομέρια της φωτογραφίας ο 3x θα έχει εσθιτη διάφορα από τον 2x (η κάμερα που έξω είναι η neximage της celestron ). Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.Carl Sagan
nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Πιθανον ο 3Χ θα ειναι χειροτερος απο τον 2Χ στην ποιοτητα και στην λεπτομερεια, Εγω πηγα απο 1,5Χ σε 2Χ και εχασα σε ποιοτητα.... και με τον 2Χ η μια καμερα μου δεν εστιαζει καθολου... Τωρα δεν ξερω αν λεω βλακειες αλλα εγω αυτο επαθα... Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.HEQ5 Pro synscanBresser skylux 70/700.Logitech webcam.A3 webcamSamsung pl70 12mp. compact cameraAcer Aspire One.
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Θα συμφωνήσω και εγώ πως όσο μεγαλώνει η μεγέθυνση μειώνεται ανάλογα η ποιότητα της εικόνας καθώς και η φωτεινότητά της. Δημήτρης “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Αν το τηλεσκόπιο ειναι f/5 ίσως ειναι προτιμότερος ο 3Χ αν είναι f/8-10 ίσως είναι προτιμώτερος ο 2Χ. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Babis_the_Astronomer Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 ειναι f/5!To skywatcher 200/1000. Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.Carl Sagan
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Τότε ίσως και ο 3Χ να είναι λίγος. Προτιμώτερος ίσως 5Χ. Οι πλανήτες με webcams φωτογραφίζονται σε f/20-f/30. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Babis_the_Astronomer Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Σκευτομαι να πάρω τον 3x ώστε να έξω κλιμακομένο ζουμάρισμα ανάλογα με της συνθηκες.Επίσης σκευτομαι το έξεις: αν βάλω και τους δύο barlow 2x και 3x θα έχω 5x ? Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.Carl Sagan
minaskar Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31, 2013 Σκευτομαι να πάρω τον 3x ώστε να έξω κλιμακομένο ζουμάρισμα ανάλογα με της συνθηκες.Επίσης σκευτομαι το έξεις: αν βάλω και τους δύο barlow 2x και 3x θα έχω 5x ? Πολύ γυαλί δεν θα παρεμβάλλεται τότε; Και τότε θα έχεις μεγέθυνση X6 Μηνάς I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα