nik71 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2013 Ναι ναι ηρθε η ωρα να αποκαλυφθουμε και μην μου πειτε δεν υπαρχει κανενας,απλως ειμαστε καπως διακριτικοι νομιζω. Λοιπον δωστε το παρον τωρα μην ντρεπεσται Ελα να βλεπω τον δευτερο... Φιλικα Νικος Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2013 Τέληηηηηη!!! Πού είσαι;;; Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
nik71 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Aντε ρε Τελη παρουσιασου να παρουν και αλλοι σειρα Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
sfmsit Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Εδώ είμαι, η αλήθεια είναι ότι ενώ παρακολουθώ συχνά το forum δεν συμμετέχω ενεργά. Είμαι ο ευτυχής κάτοχος του κομψοτεχνήματος που έφτιαξε ο μαστρομανούσος http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643. Παραθέτω φωτογραφία: το θηρίο παρέα με τα μικρά θηρία με φόντο τη Σητεία. Σας περιμένουμε στην Παγκρήτια Συνάντηση. Φιλικά Μεραμβελιωτάκης Τέλης.
nik71 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2013 Ωραιος.Ευγε!!!! Εκει στην ωραια Κρητη σε σκοτεινους ουρανους μ'αυτο θα βλεπεις θεαμα τετοιο που δεν θα το χορταινεις,στο εγγυομαι αυτο εχω εμπειρια αξεχαστη...περσυνη(Καλοκαιρι Παρνωνας 2012) Ελα ο επομενος.Υπαρχει σιγουρα! Γνωθι σαυτον μηδεν αγαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα