stellar26 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 Televue Nagler 5mm, στο κουτί με τα χαρτιά του χωρίς χτυπήματα εξωτερικά. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο οφείλω να αναφέρω: σε δύο μικρά σημεία των επιστρώσεων στο άκρο, φαίνεται να υπάρχει κάποιο σημάδι - διαφοροποίηση πάνω στον εξωτερικό φακο. Σε μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την αγγελία έχω μαρκάρει με κόκκινο τις περιοχές των σημαδιών. Δεν υπάρχει καμία πρακτική επίπτωση στην παρατήρηση, είτε επειδή είναι προσοφθάλμιο υψηλής ανάλυσης και το μάτι μου παρατηρεί κυρίως στο κέντρο του φακού, είτε επειδή τα σημάδια είναι έξω απο το 80% του κέντρου προς την περιφέρεια όπου το field stop του προσ/μίου δεν με αφήνει να παρατηρήσω. Αλλάζω τηλεσκόπιο όπου τα προσοφθάλμια κάτω απο 8 χιλ μού είναι άχρηστα και επειδή δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με καθάρισμα κλπ και για να φύγει το προσοφθάλμιο πιο εύκολα χαμηλώνω την τιμή στα 130 ευρώ. Ευχαριστώ, Κώστας πμ ή τηλ. στο 6932334458 Αθήνα ίσως βολεύει η συνάντηση. too many stars
vavouras33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 Να σε ρωτήσω κάτι ρε παλικάρι , πόσα χρόνια έχει που το αγόρασες και αν είναι type 6
stellar26 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 3 χρόνια και ναί είναι Type 6 too many stars
vavouras33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2013 απλά σκέφτομαι που μπορώ να το πάω να το φτιάξουνε εδω στην Ελλάδα αν το πάρω. Γιατί αν το στείλω εξω και τα εξοδα μεταφοράς μετά είναι πολλά τα λεφτά , ξεφεύγω
vavouras33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 Το προσοθφάλμιο σου θέλει επισκευή ; δηλ δείχνει τέλεια σαν να μην έχει τίποτα ;
stellar26 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2013 Οπως έχω πει Δεν υπάρχει καμία πρακτική επίπτωση στην παρατήρηση, είτε επειδή είναι προσοφθάλμιο υψηλής ανάλυσης και το μάτι μου παρατηρεί κυρίως στο κέντρο του φακού, είτε επειδή τα σημάδια είναι έξω απο το 80% του κέντρου προς την περιφέρεια όπου το field stop του προσ/μίου δεν με αφήνει να παρατηρήσω. Το δίνω γιατι τα 5 χιλ στο SCT με focal length 2032mm δίνει πολύ μικρό exit pupil.Διαφορετικά, εαν έδινε exit pupil πάνω απο 7 ή 8 χιλ, όπως το Νευτώνιο που αποχωρίζομαι, θα το κράταγα για πάντα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ. too many stars
stellar26 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2013 Η αγγελία ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ. too many stars
Προτεινόμενες αναρτήσεις