Papous Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Παιδια μπορεις να καποιος να με προσανατολισει και να μου πει ποιοι πλανητες ειναι ορατοι αυτη την εποχη και τι ωρα?Ευχαριστω πολυ.
Explorer79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Παιδια μπορεις να καποιος να με προσανατολισει και να μου πει ποιοι πλανητες ειναι ορατοι αυτη την εποχη και τι ωρα?Ευχαριστω πολυ. Πριν ανατειλει ο ηλιος μπορεις να δεις Ερμη, Δια και Αρη. Αφου δυσει ο ηλιος μπορεις να δεις την Αφροδιτη...
Papous Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Ευχαριστω φιλε μου!μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει τις θεσεις τους σε συγκεκριμενη ωρα?
Explorer79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 stellarium.org δωρεαν... ισως το καλυτερο δωρεαν προγραμμα. Δειχνει μεχρι και τις τροχιες.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Προτείνετε κανένα σοβαρό προγραμμα ρε παιδιά το stellarium είναι μπιχλιμπιδάτο πρόγραμμα νηπιαγωγείου!Υπάρχουν άλλα δωρεάν και καλύτεραCartes du Ciel, HNsky, C2A (όχι δεν δινω συνδέσμους με μια ματιά στο google τα βρίσκει κανείς αμέσως)! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Explorer79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Προτείνετε κανένα σοβαρό προγραμμα ρε παιδιά το stellarium είναι μπιχλιμπιδάτο πρόγραμμα νηπιαγωγείου!Υπάρχουν άλλα δωρεάν και καλύτεραCartes du Ciel, HNsky, C2A (όχι δεν δινω συνδέσμους με μια ματιά στο google τα βρίσκει κανείς αμέσως)! Τι καλυτερο εχουν αυτα τα προγραμματα δηλαδη; Για εξηγησε μας...
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2013 Περισσότερες δυνατότητες, σταθερότερα, πιο λογικό interface για να πουμε κάποια λίγα.Το μόνο καλό του stellarium είναι πως δείχνει τους αστερισμούς στον ουρανό με εικόνες δυτικής κουλτούρας, κινέζικης, εσκιμώων και δεν θυμάμαι αν έχει και άλλες τόσο καιρό που έχω να το ανοίξω Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2013 Περισσότερες δυνατότητες, σταθερότερα, πιο λογικό interface για να πουμε κάποια λίγα.Το μόνο καλό του stellarium είναι πως δείχνει τους αστερισμούς στον ουρανό με εικόνες δυτικής κουλτούρας, κινέζικης, εσκιμώων και δεν θυμάμαι αν έχει και άλλες τόσο καιρό που έχω να το ανοίξω Επίσης να συμπληρώσω στα παραπάνω και τα εξής: Το πρόγραμμα είναι όμορφο εισαγωγικό πλανητάριο αλλά δεν κάνει για παρατήρηση. Είναι εύκολο μεν στην χρήση, δωρεάν και προτείνεται σε νέους στον χώρο. Ένα ακόμη πρόβλημα όμως είναι το θετικό στοιχείο του οι έγχρωμες φωτογραφίες των αντικειμένων στον ουρανό. Για κάποιον που ξεκινάει, αν και φαντασμαγορικές για χρήση απλού πλανητάριου, μόλις θελήσει να το χρησιμοποιήσει για παρατήρηση, το πιθανότερο είναι να απογοητευτεί, επειδή ό,τι θα δει στον αληθινό ουρανό, δεν θα έχει καμία σχέση με τα λαμπερά χρώματα και την λεπτομέρεια που δείχνει το Stellarium. Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν έχει μεγάλη ακρίβεια στο τι μπορείς να ελέγξεις από τις παραμέτρους του σε σχέση με τα σοβαρότερα προγράμματα πλανητάριου. Υπάρχουν αρκετά λάθη στους καταλόγους. Τέλος δεν μπορείς να αναζητήσεις πολλές πληροφορίες από διάφορους καταλόγους, να τυπώσεις χάρτες, να προσθέσεις κύκλους Telrad ή να αντικαταστήσει τα χαρτογραφικά προγράμματα. Για παρατήρηση καλύτερα μόλις κάποιος ασχοληθεί περισσότερο να μάθει το εξελληνισμένο Cartes du Ciel που διατίθεται επίσης δωρεάν. Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα