Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παλιότερα είχα κάνει αναβάθμιση το firmware της EQ6 στην έκδοση 3.35 και

αμέσως μετά είχε σταματήσει να δουλεύει το EQMOD καθώς μου έβγαζε ένα σωρό errors.

Αφού παιδεύτηκα αρκετά το καλοκαίρι και παραλίγο να μου χαλάσει και την 7η ΠΕΕΑ

το συγκεκριμένο πρόβλημα, τελικά βρήκα τι φταίει, και το αναφέρω μήπως γλιτώσω και κάποιον

άλλο από ταλαιπωρία.

Στο αστρολάπτοπ που έχω για το πεδίο, χρησιμοποιώ ως antivirus το avast.

Για κάποιο λόγο, με το που κάνω αναβάθμιση το Syscan και πάω να συνδεθώ με το EQMOD,

αναγνωρίζει ως κακόβουλο λογισμικό τον driver του EQMOD και δεν με αφήνει να προχωρήσω.

Αφού έψαξα τα πάντα, τελικά δοκίμασα να απενεργοποιήσω το Avast και όλα δούλεψαν μια χαρά.

Το έψαξα και λίγο στο ίντερνετ και είδα ότι κι άλλοι αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες βάσεις.

Η λύση προς το παρόν είναι να δουλεύω χωρίς antivirus στο συγκεκριμένο λάπτοπ (το έχω μόνο

για το πεδίο, οπότε μικρή ζημιά) και περιμένω να ενημερώσει η avast τις λίστες της ως μη κακόβουλο

τον συγκεκριμένο driver.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί το αναγνωρίζει ως κακόβουλο,μόνο αφού κάνω την αναβάθμιση στο

χειριστήριο, αλλά τουλάχιστον μπορώ πλέον να τα δουλέψω όλα.

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε

Άγγελε καλημέρα. Το πιο αποτελεσματικό antivirus από τα free του Internet δεν είναι το Avast, το οποίο θα σου πρότεινα να ξεφορτωθείς ΑΜΕΣΑ γιατί είναι από τα χειρότερα και πιο κακογραμμένα λογισμικά τέτοιου τύπου.

Το μόνο που θα σου πρότεινα για free είναι το περίφημο Avira το οποίο έχει βραβευθεί σαν το καλύτερο από τα free.

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Αυτά όσον αφορά το καθαρό κομμάτι της Antivirus λειτουργίας. Τώρα αν το avira θα σου λύσει το πρόβλημα δεν το γνωρίζω, αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Αλλιώς, αν πας για πληρωμένο antivirus το ξανασυζητάμε..

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Άγγελε, περιστασιακά "false positive" δίνουν όλα τα antivirus. Εγώ χρησιμοποιώ το Avira που προτείνει και ο Τάσος και είμαι ευχαριστημένος. Τόσα χρόνια μια φορά μου το έχει κάνει και μένα, σε απολύτως ασφαλές λογισμικό έβρισκε πρόβλημα. Αν είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις με το τρέχον antivirus, μια αλλαγή ίσως βοηθήσει διότι το "κλειστό" antivirus σίγουρα δεν είναι λύση αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Επίσης να ξέρεις πως η Avira, είναι γερμανική εταιρεία με κύρος, απαντάνε πάντα σε όλα τα emails και έχουν πολύ καλό support!

Δοκίμασε και μας λες. Όπως είπε και ο Ανδρέας τα false positives είναι μέσα στο πρόγραμμα παντού. Θα μπορούσες ίσως να τον βάλεις τον driver στην exclusion list του antivirus. Έχεις πειραματιστεί καθόλου με αυτήν;

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Κατέβασα και δοκιμάζω το avira.

Έχω αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα στο hobby αλλά από antivirus δεν το περίμενα.

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει μολυνθεί το αρχείο τότε βάλτο στα exclusion list, αλλά καλό είναι να το ελέγξεις και με ένα άλλο antivirus σε άλλο pc ώστε να είσαι σίγουρος, κατα άλλα μάλλον λάθος συναγερμός είναι.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης