Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Με λενε Γιαννη.

Ξεκινησα να ασχολουμε με την αστρονομια ... για να μην παθω Καταθλιψη.-

Ζησε το σημερα γιατι ... ειναι το αυριο που περιμενες χθες.-
Δημοσιεύτηκε

Δεύτερος εδώ...

μόνο που πρόσφατα (15 ημέρες πριν) ξαναείχα κατάθλιπτικό επεισόδιο και δεν μου είναι εύκολο να ασχοληθώ με την αστροπαρατήρηση πριν προχωρήσω ή ολοκληρώσω την ψυχοθεραπεία...

Δημοσιεύτηκε

Hikikomory ........... τα αποτελεσματα της οικονομικης κρισης στην Ιαπωνια το 1990.

Δημοσιεύτηκε
Τι θα λέγατε σε έναν εξωγήινο; :-k

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Λες να γνωρίζει τι είναι θεραπεία και τι είναι κατάθλιψη? :-k

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Λες να γνωρίζει τι είναι θεραπεία και τι είναι κατάθλιψη? :-k

Η Καταθλιψη ειναι σαν την λερναια υδρα εχει πολλα κεφαλια.

Με το να κοβεις κεφαλια δεν κανεις τιποτα ....

Η λυση ειναι να πυστεψεις οτι δεν υπαρχει .... ουτε σε λεξικο ουτε πουθενα ..... απλα δεν υπαρχει.

Τοτε θα ξεφυγεις !!

Εσυ sportikus εισαι καλα ........... ;;;; Εχεις ανταπεξελθει απεναντη στην λερναια υδρα ;;;

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά, νομίζω πως είναι ένα πολύ ευαίσθητο προσωπικό θέμα που αφορά προσωπικά δεδομένα και εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να το συζητήσουμε. Ελπίζω να είστε καλά και να σας βοηθάει η αστρονομία :)
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης