nicosk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2013 ΠΩΛΗΘΗΚΕ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ!!! Τριπλό αποχρωματικό (FLP – 53) διοπτρικό τηλεσκόπιο κατάλληλο για οπτική παρατήρηση και για αστροφωτογράφηση, ελαφρύ πολύ λόγω χρήσης ανθρακονήματος στην κατασκευή του σωλήνα. Ο λόγος που θέλω να το διαθέσω είναι ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αστροφωτογράφηση που ήταν ο αρχικός λογος αγοράς του τηλεσκοπίου. Είναι ένα εξαίρετο τηλεσκόπιο και για παρατήρηση και για αστροφωτογράφηση, αλλά δεν θα εμπλακώ σε αστροφωτογράφηση οπόταν πλέον λόγω άλλων τηλεσκοπίων που έχω πρέπει να του βρώ νέο σπίτι. Συμπεριλαμβάνει: Stellarvue SVR90T Carbon Fiber 90mm f7 (630mm)Heavy duty SV 2.5” Rack & Pinion dual speed focuserR90 CNC machined Hinged Rings2" Adapter1.25" Adapter2.5" Heavy Duty Dual Speed Rack & Pinion FocuserRetractable Carbon Fiber Dew ShieldStellarvue C19 carrying caseStellarvue TP-14 Vixen style dovetailStellarvue SFF-7 field flattenerGSO 2” 99% dielectric diagonalOrion 9x30 RACI finderscope http://stellarvue.com/svr90t.html Το τηλεσκόπιο είναι σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κατάσταση χωρίς σημάδια ή σκόνη. Το μόνο σημάδι είναι πάνω στο dovetail από τις βίδες υποστήριξης της Vixen Porta βασης που χρησιμοποιούσα. Έχω το αρχικό κουτί συσκευασίας και θα αποστείλω το τηλεσκόπιο με την θήκη του και τα υπόλοιπα πράγματα με αυτό. Η τιμή συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής, ασφάλειας περιεχομένου και εξόδων PayPal είναι Ευρώ 1,200 (το κόστος καινούργιο με τα έξτρα και τους δασμούς και κόστος αποστολής όταν το αγόρασα τον Μάρτιο ανήλθε σε Ευρώ 2,200). Η τιμή δεν διαπραγματεύεται. Πιο κάτω δεν πάει παιδιά!!! Ευχαριστώ, Νίκος Finderscope 2 Finderscope Διαγώνιο 2 Διαγώνιο Τηλεσκόπιο σε βάση Θήκη και τηλεσκόπιο Φακοί Τηλεσκοπίου Field Flattener Φακός Field Flattener
Προτεινόμενες αναρτήσεις