Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

θελω να ρωτησω τελικα πηγε ο ανθρωπος στο φεγγαρι η ηταν ολα στημενα , πριν αρκετο καιρο ειχα δει ενα ντοκιμαντερ που οσα ελεγε ειχαν βασει και με επεισε πληρως οτι ηταν στημενο.

Εσεις εδω εχετε και αρκετες γνωσεις απο οσα διαβαζω και ισχυρα τηλεσκοπια ωστε να μπορειτε να δειτε μεχρι και την βαση απο την σεληνακατο που αφησαν πισω φευγοντας υποτιθετε. μπορει καποιος να μου πει τι τελικα εχει γινει

Δημοσιεύτηκε
Φίλε μου προφανώς έχεις δει το "Θεωρίες Συνομωσίας" ή κάπως έτσι, ένα μεγαλούτσικο ντοκιμαντέρ για τη Σελήνη. Άκου, σχεδόν όλα εξηγούνται και πολύ εύκολα και έτσι να είσαι σίγουρος ότι ναι, πήγαμε στη Σελήνη! Όπως το λεέι και ο τίτλος, δεν πρόκειται παρά για θεωρίες συνομωσίας και μόνο. Οσο για την σεληνάκατο που ρωτάς, δεν υπάρχει τηλεσκόπιο που να μπορεί να την δει...
Δημοσιεύτηκε

Τίποτα μωρέ να φανταστείς χτές με τα κυάλια έβλεπα τη σεληνάκατο, την σημαία αλλά και τα πατήματα των αστροναυτών στη σελήνη... Παραδίπλα ήταν και κάτι μικρά πράσινα ανθρωπάκια μάλιστα.

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Για να σοβαρολογούμε και λίγο οι ανυπόστατες ανοησίες τέτοιν δήθεν ντοκυμανταίρ έχουν καταρριφθεί από την αρχή. Ψάξε το λιγο σε κανένα σοβαρό σάιτ.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
ευχαριστω για την απαντηση οντας ασχετος εγω με τηλεσκοπια δεν γνωριζα οτι δεν μπορεις με ενα καλο τηλεσκοπιο να δεις την επιφανεια τις σεληνης σε παρα πολυ κοντινη αποσταση
Δημοσιεύτηκε
καλό είναι πριν να κάνουμε ερωτήσεις τέτοιου τύπου να το ψάχνουμε λίγο και αν έχουμε πραγματικές απορίες οι οποίες θεωρούμε πως μπορούν να απαντηθούν εδώ, να αναφέρουμε τις πηγές μας.
Δημοσιεύτηκε

δηλαδη ηταν λανθασμενη η απορια μου? θελεις συγκεκριμενα πραγματα να ρωτησω πανω σε αυτο το θεμα.

γιατι απο τοτε δεν ξαναπηγαμε στη σεληνη

Δημοσιεύτηκε

γιατι απο τοτε δεν ξαναπηγαμε στη σεληνη

Γιατί έχουμε ένα σωρό άλλα αντικείμενα του ηλιακού συστήματος να εξερευνήσουμε. Στα ίδια και τα ίδια θα αναλωνόμαστε?

Η Σελήνη ήταν η αρχή...

Δημοσιεύτηκε

Δε θα το ξαναπιάσουμε το συγκεκριμένο θέμα, είναι πολυσυζητημένο και θα βρεις μεγάλες συζητήσεις στο αρχείο μας.

Εν ολίγοι ναι, πήγαμε. Φυσικά μπορεί κάποιος να διαφωνεί και να θέλει να αναπτύξει άλλες θεωρίες αλλά για αυτό προσφέρονται άλλοι ιστότοποι στο διαδίκτυο.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης