giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Εχει δοκιμασει κανεις να προσαρμοσει μια απο τις μικρες TV cameras σε κουτακι φιλμ και να την τοποθετησει σε τηλεσκοπιο;Το Meade electronic eyepiece προφανως ειναι κατι τετοιο. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2005 Το είχα σκεφτεί αλλά ποτέ δεν το δοκίμασα....
skywalker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Εχω βρει πολυ φθηνα τετοια electronic eyepieces στο ebay Γιωργο,δες αν σε συμφερει να το παρεις ετοιμο. Να σου πω δε ξερω και τι ειναι οι mini tv καμερες Νικος Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Νικο,κι εγω εχω βρει παμφθηνα electronic eyepieces στο ebay αλλα της Meade ειναι ασπρομαυρα. Ειναι καλη μαι τετοια συσκευη για να δειχνεις ηλιο σεληνη ισως και πλανητες σε ομαδες ανθρωπων.Mini TV cameras χρησιμοποιουνται ως καμερες ασφαλειας αλλα και για σκοπους ... παρακολουθησης. Ρωτησα και κοστιζουν γυρω στα 50 ευρω. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
skywalker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Μπραβο τωρα θυμηθηκα γιατι ειχα ξενερωσει με αυτα,γιατι ηταν ασπρομαυρα!!! 50 ευρω...Χμ δε ξερω αξιζει τοσα,γιατι θα κανεις παλι ιδιοκατασκευη.Ενω σχετικα με μια web,σχεδον ετοιμη δουλεια,αλλα διπλασιο ποσον περιπου.. Βγαζουν καλες αναλυσεις αυτες οι μικρες καμερες?Θα σου αρεσει οπως θα ανταποκρινεται στα χρωματα?? (αν τη παρεις κ δε κανει για αστροφωτο,τουλαχιστον θα σου μεινει κατι που θα αξιζει,ε τι τσαμπα ειχε κανει τοση βαβουρα ο Τριανταφυλλοπουλος με τι κρυφες καμερες... ) Αχ καθομαστε μεσα Σαββατιατικα!!!Παμε να κανουμε ενα αστροπαρτι σε κανα μαγαζακι ωραιο,να πεφτουν τα σφηνακια σαν τους διαττοντες του Αυγουστου....Καλο βραδυ!! Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,εκει θα βρεις τη λυση...www.orionas.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα