dark nebula Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ CANON EOS 300D ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΣΤΡΟΦΙΛΟΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2005.ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ CANON META ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ (ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ) ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CANON EOS 300D .ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΗ ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ CANΟΝ EOS 300D ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΜΗ 960 ΕΥΡΟ MIA ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΤΡΑ1 - camera Cannon EOS 300D 3 - lenses - 28-80mm - 70-300mm - Wide angle (sigma)1 - 2GB memmory carta yia ta photografies (1200+ shots metrio quality)3 - filters (UV - Floresant - polarized)1 - battaria kai charger1 - USB card reader1 - micro tripod1 - cleaning kit1 - camera bag3 - CD me programa yia to camera kai ta photografies 1 tripoda megalo ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΕΕΕΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ PEYMENT ΕΤΡΕΧΕ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ 150 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΕΕΕΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΔΩ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ )ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ..ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΗΣ EOS 300D (ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ )ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΑ ΕΜΑΙL ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ AMERICAN POST ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ (ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΑΡΕΑ)ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ CANON XT REBEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣCANON EOS 350D ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ EOS 300D TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΕΛΩΝΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ, ΚΑΘΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ !!! ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!ΧΙ ΧΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΑ!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.Υ.Γ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ MANUAL ΕΙΝΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ CANON ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ MANUAL ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 32,00 ΕYRO ΓΙΑ ΤΟ MANUAL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ DARK DARK SKY BY DARK NEBULA [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 ... ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ...Φιλε Τακη, Λιγη υπομονη για ευνοικες συνθηκες στον Παρνωνα και τοτε να δεις το μωρο σου εν δρασει!!!! Θυσικα και το δικο μου το μωρο θα το εχω μαζι και ισους τα βρουν τα δυο μωρα κατω απο τον εναστρο ουρανο! Σου ευχομαι πολλα εριστουργηματα με το νεο εργαλειο. Ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα το μετανιωσεις με τιποτα. Εγω σε καποιο σημειο θα παρω και μια δευτερη 300αρα και οπου θα αφαιρεσω το φιλτρο για μεγαλυτερη ευαισθησια στο κοκκινο και υπερυθρο. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Οι παραγγελίες από το εξωτερικό (και ειδικά από Αμερική) είναι πολύ ελκυστικές, όμως αν σου κάτσει στραβή μπορεί να τρέχεις και να μη φτάνεις για καιρό - μέρες - βδομάδες - μήνες!!!!Άσε τα τελωνεία μας!!! Καλύτερα να μη σχολιάσω!!!!Ή τα courrier μας??? Ακόμη χειρότερα! Ανταποκριτές να σου πετύχουν!!!!
aristarchus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Οι παραγγελίες από το εξωτερικό (και ειδικά από Αμερική) είναι πολύ ελκυστικές, όμως αν σου κάτσει στραβή μπορεί να τρέχεις και να μη φτάνεις για καιρό - μέρες - βδομάδες - μήνες!!!!Το 2001 εστειλα κατι κερματα σε ενα γνωστο μου συλλεκτη στην Αμερικη ... καπου μεταξυ Ελλαδα και ΗΠΑ το δεμα εκανε φτερα. Φυσικα το εστειλα με πληρη δηλωμενη αξια και με πηρε τρια χρονια (συν βοηθεια δικηγορου) να παρω την αποζημιωση απο τα ΕΛ.ΤΑ και παρολο που το δεμα χαθηκα τελικα στην ΗΠΑ. Άσε τα τελωνεία μας!!! Καλύτερα να μη σχολιάσω!!!!Μεσα σε δυο με τρεις ωρες το ποιο πολυ καθαρηζεις. Αυτοι ειναι το λιγοτερο απο τα προβληματα μου!!! Ή τα courrier μας??? Ακόμη χειρότερα! ΜΗΝ μου λες για την ACS!!! ΚΑΘΕ εμπειρια μαζι τους μου βγηκε αρνητικη ΚΑΙ με ζημια!!! Ανταποκριτές να σου πετύχουν!!!!Δεν εχεις και αδικο. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Τελος καλο ολα καλα Παναγιωτη!Καλες φωτογραφιες! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Για την (σκόπιμα) ακατονόμαστη από μένα εταιρεία ταχυμεταφορών (αλλά και τηλεφωνίας) τι να πεις??? Είναι μια ΦΡΙΚΗ. Καλύτερα να είχε κλείσει! Ακόμη και οι χρονοκάρτες τους είναι ελεεινές!!! Προσπαθείς να τηλεφωνήσεις και αφού πατήσεις όλα αυτά τα πλήκτρα στο τέλος σου λέει "υπηρεσία μη διαθέσιμη, δοκιμάστε αργότερα"!!!!Άσε οι γελοίες διαφημήσεις τους!!! Αυτές είναι πιο ελεεινές κι από αυτούς τους ίδιους!!!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Εγω παρηγγειλα απο το Καρλοβασι στη Θεσ/νικη κατι βιβλια μαθηματικων στην αρχη του μηνος.περιμενα 3 εβδομαδες και πουθενα.Μετα απο πολλα τηλεφωνα στο Πανεπιστημιο στο κουριερ στην Αθηνα ,Θεσ/νικη μετα κατω Τουμπα μου ειπαν οτι ηταν 4 κιλα και οτι το στειλανε πισω επειδη δε με βρισκανε .τελικα πισω δε το στειλανε αλλα χαθηκε καπου στη μεση.Ευτυχως που το ψαξανε απο τη Γραμματεια του Πανεπιστημιου και τελικα εφτασε σημερα με διαφορετικο αριθμο αποστολης απο τον αρχικο και ημερομηνια παραλαβης 3 μερες πριν το παρω.Μαλιστα <<δια μαγειας>> τα βιβλια βαρυναν κατα 1 κιλο. Αυτο που κατακαβα ειναι οτι θελει γερα νευρα.Ευτυχως για διαφορα εξαρτηματα για τον Ερασμιο(το τηλεσκοπιο μου) πηγαινω ο ιδιος ανεξαρτητως αποστασης Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα