Crux Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Καλησπερα στα ΚΑΛΑ παιδια!!!Ελπιζω να ειχατε μια καθαρη βραδια χθες...Ειμαι προβληματισμενος με τη χθεσινη εκπομπη του κ.Χαρδαβελα σχετικα με το μερος που πηγαινω εδω και 23 χρονια για μπανια μιας και ειναι 20 λεπτα απ'το χωριο μου. Στον Τσουτσουρο...Προβληματισμενος γιατι τωρα ο καθε ασχετος "ερευνητης" θα πλακωσει στο Τσουτσουρο και θα ψαχνει απο δω κι απο κει για ανεξηγητα φαινομενα...Εμεις που περναμε τα τηλεσκοπια μας και την αραζαμε 2 μηνες στην παραλια και στους γυρω λοφους και γουσταραμε ηρεμια τωρα θα μας τα κανουν ΝΑ (χωρις συμπαθιο) !!! Υ.Γ.: κατι ασχετο...Θα ηθελα τη γνωμη σας για τον barlow 3x της televue Thanx για το χρονο σας... ΩΩΩ, τι ουρανός μπαμπά!!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Επειδη δεν ετυχε να δω την εκπομπη.. τι εγινε ακριβως? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Υ.Γ.: κατι ασχετο...Θα ηθελα τη γνωμη σας για τον barlow 3x της televue Τον εχει φιλος που παρατηρουμε μαζι. Ειναι αριστος barlow, αγορασε τον αφοβα! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Υ.Γ.: κατι ασχετο...Θα ηθελα τη γνωμη σας για τον barlow 3x της televueΤον εχω εγω και ειναι πολυ καλος. Μερικα αποτελεσματα με αυτο τον barlow ειναι τα εξης (δεν σου κανω πλακα): http://www.perseus.gr/Astro-Lunar-Morph.htm . Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Crux Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Ευτυχως αγαπητε Αντωνη που δεν μου κανεις πλακα... οι φωτογραφιες σου με επεισαν!!!!! αυριο κιολας θα κανω την παραγγελια μου!!!Ευχαριστωωωωωωω!!!!!!!!!! ΩΩΩ, τι ουρανός μπαμπά!!!
_ΚΩΣΤΑΣ_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ .ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ , ΧΑΡΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ( ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΗ ΕΡΤ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ).ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ . Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ? . ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ
hyperion Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2005 'Το πραγματικό θέμα στην αστρονομία είναι το Σύμπαν , όχι τα τηλεσκόπια.' Φίλε Κώστα, η δική μου οπτική γωνία είναι λίγο διαφορετική. Κάθε φυσικό φαινόμενο κάποτε ήταν στα αισθητήρια όργανα των ανθρώπων μεταφυσικό, ανεξήγητο! Η φυσική είναι συνέπεια ''παιδικών ερωτήσεων'': (Γιατί το μήλο πέφτει μόνο του κάτω απο τη μηλια; Τί είναι ο ήλιος, το φεγγάρι, η νύχτα, η μέρα, οι εποχές; κλπ). Η ανάπτυξη των μαθηματικών, η λογική σκέψη, το πείραμα και η μεθοδολογία, έδωσαν στον άνθρωπο τη δυνατότητα να βρει τις απαντήσεις για ερωτήματα σαν τα προηγούμενα και να απαγκιστρωθεί απο τα δόγματικά μοντέλα που είχε εφεύρει για να πάψει να απορεί. Είναι λοιπόν γόνιμο να γίνονται τέτοιες συζητήσεις και να θέτουμε τα παιδικά μας ερωτήματα και τις οφθαλμαπάτες μας χώρίς ταμπού. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέχει ένας συντονιστής μιας δημόσιας συζήτησης είναι το επίπεδο και η σοβαρότητα της συζήτησης, δίνοντας ίσες ευκαιρίες στις διαφορετικές απόψεις, και τη δυνατότητα στο θεατή να συνθέσει (ή να ανασυνθέσει) μονος του τον προβληματισμό και τις απόψεις του. Φιλικά, Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα