bresser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Καλως σας βρηκα λοιπον.. προφανως ειμαι το νεοτερο μελος αυτη τη στιγμη..δεν νιωθω ομως ετσι!!διαβαζω το αστροβοξ τουλαχιστον 3 χρονια.. το βρισκω απο τα πιο ενδιαφεροντα σαιτς..παντα μου αρεσε και μου αρεσει εξαλου να κοιτω τον νυχτερινο ουρανο και πριν απο 2.5 χρονια αγορασα ενα βρεσσερ 70/700 (ξερω πως για πολλους αυτο ειναι ενα παιδικο παιχνιδι) λογω προσφορας απο λιντλ..40€ που το πληρωσα δε κοστιζει ουτε το τριποδο του..λογω αγαπης στη φωτογραφια ξερω τις τιμες απο τα ειδη αυτα.. ενιγουεη με αυτο πορευομαι και νιωθω απεριγραπτα συναισθηματα που με αυτο το τηλεσκοπιο βλεπω πεντακαθαρα τις γραμμες του δια και μπορω να πω το οτι με αυτο εσπασα το φραγμα της ορασης των ματιων μου, απιστευτο ειναι.. δε θελω να σας κουρασω αλλο με μενα,, καλη συνεχεια ευχομαι σε ολους σας φιλικα κωστας
Heal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Αγαπητέ Κώστα καλωσόρισες στο φόρουμ! Για να μας διαβάζεις τρια χρόνια προφανώς θα έχεις δει το υλικό που υπάρχει στις σελίδες του άστροβοξ! Το bresser-άκι μπορεί να είναι μικρό τηλεσκόπιο, αλλά αφού μπόρεσε να σε κρατήσει στην αστρονομία σημαίνει πως έκανε καλά τη δουλειά του!
hypercube Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2013 Καλωσήρθες Κώστα! Φυσικά και δεν πρέπει να νιώθεις έτσι εφόσον παρακολουθείς 3 χρόνια το φόρουμ και την αστρονομία.Η ημερομηνία ένταξης στο φόρουμ δεν αποδεικνύει κάτι σχετικά με τις γνώσεις σου ή την εμπειρία σου στην αστρονομία. Το να σεβόμαστε ένα άτομο ανεξαρτήτως ημερομηνίας ένταξης ή ηλικίας, είναι ένα προσόν που πρέπει να έχουμε όλοι και αν δε το έχουμε, καλό είναι να το υιοθετήσουμε σύντομα. Το τηλεσκόπιό σου θα έτρεχα να το πάρω κι εγώ, αφού τα 70/700 σε az2 ή eq1 ξεκινούν απο 90ε και δεν είναι τίποτα 40ε για ένα εισαγωγικό τηλεσκόπιο ή για να προσθέσεις ένα όργανο στον εξοπλισμό σου. Η σχέση τιμής/απόδοσης είναι πολύ καλή. Γιάννης
bresser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 Αγαπητέ Κώστα καλωσόρισες στο φόρουμ! Για να μας διαβάζεις τρια χρόνια προφανώς θα έχεις δει το υλικό που υπάρχει στις σελίδες του άστροβοξ! Το bresser-άκι μπορεί να είναι μικρό τηλεσκόπιο, αλλά αφού μπόρεσε να σε κρατήσει στην αστρονομία σημαίνει πως έκανε καλά τη δουλειά του! Καλησπερα Heal κι ευχαριστω για το καλωσορισμα!!εχω δει το περισσοτερο απο το υλικο και καποια θεματα τα κανω και επαναληψη ..οτι μπορει να το μπρεσερακι μου το εχω σα τα ματια μου γιατι αυτη τη περιοδο δεν ειμαστε για αναβαθμιση!!να εισαι καλα !!
bresser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2013 Καλωσήρθες Κώστα! Φυσικά και δεν πρέπει να νιώθεις έτσι εφόσον παρακολουθείς 3 χρόνια το φόρουμ και την αστρονομία.Η ημερομηνία ένταξης στο φόρουμ δεν αποδεικνύει κάτι σχετικά με τις γνώσεις σου ή την εμπειρία σου στην αστρονομία. Το να σεβόμαστε ένα άτομο ανεξαρτήτως ημερομηνίας ένταξης ή ηλικίας, είναι ένα προσόν που πρέπει να έχουμε όλοι και αν δε το έχουμε, καλό είναι να το υιοθετήσουμε σύντομα. Το τηλεσκόπιό σου θα έτρεχα να το πάρω κι εγώ, αφού τα 70/700 σε az2 ή eq1 ξεκινούν απο 90ε και δεν είναι τίποτα 40ε για ένα εισαγωγικό τηλεσκόπιο ή για να προσθέσεις ένα όργανο στον εξοπλισμό σου. Η σχέση τιμής/απόδοσης είναι πολύ καλή. Καλως σε βρηκα hypercube!!ναι, για το τηλεσκοπιο ακομα και τωρα αν δεις τιμες..με πιανουν τα γελια!!εχω πολλες απορειες για ναπω την αληθεια γιατι οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες αλλα για να μην ειμαι οφτοπικ θα τις γραψω και στην αναλογη θεματολογια.. ενα για το φορουμ του astrovox.gr απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα