spaisss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2014 Πωλουνται: Αστρονομικά κιάλια ΒΤ80M-Α της Vixen αξιας 1600 euro πωλουνται μονο 600 euro ειναι πακετο μαζι με:(Α) Αλταζιμουθιακή στήριξη HF2 τύπου διχάλας (Fork mount) (Β) Βραχίονας αιωρούμενος για τη στήριξη Fork Mount HF2 (Γ) Ατσάλινος τρίποδας SkywatcherΜαζι με προσοφθαλμια(Δ) 2 Τεμαχια Vixen 25mm ORTHO (Τα μαμισια )(Ε) 2 Τεμαχια Skywatcher UWA-15mm ( ΔΩΡΟ )Ειναι μονιμα τοποθετημενα σε κλειστο χωρο (οπως στην photo )δεν εχουνε βγει καθολου σε ανοικτο χωρο Δεν πωλουνται μεμονομενα,μονο ολα μαζι πακετο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ για τα κυαλια Καθαρό Βάρος: 5 Kg Εστιακή απόσταση: 900mmΕστιακός λόγος: F/11.2Διακριτική ικανότητα: 1,45 arc secΦωτοσυλλεκτική ικανότητα: 131φορές αυτής του ματιούΠραγματικό πεδίο παρατήρησης: 66 arc minΔιαστάσεις κιαλιών: 580mm x 190mm xthanos2005@gmail.com Η βαση για τα κυαλια ΒΤ80M-Α Vixen ΒΤ80M-Α Vixen
Lily Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2014 Καλησπερα σαςΜε ενδιαφέρει η προσφορά σας και σας έστειλα με e mail τα τηλέφωνα μου.Εγω ειμαι στην Αθηνα.Το τηλεφωνο μου ειναι6932962944Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα