Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2014 Ο σωλήνας είναι εξαρμοσμένος από MEADE LX200 GPS και πωλείται μαζί με ερευνητή Antares 9x50 ορθής εικόνας, ADM Vixen style dovetail, 2η ADM μπάρα για προσαρμογή αξεσουάρ, Orion Dew Shield και μάσκα Bahtinov. http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p5825_Meade-8-inch-f-10-ACF-OTA.html Τιμή: €900 \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
dead space Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2014 Εγω ψηνομαι αλλα Μπορω να σου δινω λιγα λιγα δυστυχώς αν ειχα πιστωτικη θα εβγαζα ολο το πόσο και θα στο εδινα λογικά δεν θα θελεις αλλα επειδή μου αρεσει ο σωληνας αν δεν βρεις καποιον να τον δωσεις και θελεις πες μου. ...
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2014 Up! \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2014 Κρίμα να κάθεται αυτό το τηλεσκόπιο.Νέα τιμή €900 \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2014 Up! \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2015 Up! \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 Up! \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα