Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2014 Εδώ και καιρό θέλω να βάλω την αγγελία, μετακομίζω όμως και ευκαιρία να φύγει. Αποφάσισα ότι δεν χρειάζομαι και τόσο τραπεζάκι παρατήρησης, βολεύομαι αλλιώς.Πτυσσόμενο, με 4 ενσωματωμένα καθίσματα, το κάθε κάθισμα σηκώνει max 90 κιλά. Τιμή: 20 ευρώ για να φύγει. Παραλαβή αποκλειστικά από Περιστέρι Αττικής. Αν μέχρι και το Σάββατο 3 Μαΐου το έχει πάρει κάποιος θα με εξυπηρετήσει πολύ, για να μην το κουβαλάω στο νέο σπίτι μου. Θα κάνω επίδειξη και πως ανοιγοκλείνει. Διαστάσεις κλειστό, σαν βαλιτσάκι Μήκος: 84 cmΠλάτος: 32 cm Επικοινωνία με ΠΜ Τάσος Φωτογραφίες παρακάτω «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2014 φίλε Γιώργο (astrolavrio) σου έχω στείλει ΠΜ, σε παρακαλώ απάντησε σύντομα αν ενδιαφέρεσαι τελικώς για το τραπέζι, έχω κι άλλο κόσμο που το θέλει. Σε ευχαριστώ Αν δεν καταφέρνεις με ΠΜ, κάλεσέ με στο κινητό! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2014 Το τραπέζι βρήκε νέο ιδιοκτήτη! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα