Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Γεια σας παιδια δεν προκειται για τρολλ, λοιπον σκεφτομαι να ξεκηνησω να διαβαζω τα βιβλια του Χωκινγκ και θα ηθελα την αποψη σας με το πιο να ξεκηνησω Το χρονικο του χρονου η το συμπαν σε ενα καρυδοτσουφλο εχει βγαλει κ αλλα? Επισης σκεφτομαι μηπως να παρω βοηθηματα για την Φυσικη και τα μαθηματικα γενικης παιδειας Β λυκειου για προετοιμασια το καλοκαιρι μπορω να διαθεω περπου μεχρι 35 ευρω θα ηθελα γνωμες σχετικα με αυτο...κριτικες αμα εχετε διαβασει κανενα απο τα 2 πρωτα βιβλια...ευχαριστω.. "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
HKostassm Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 φιλε κωστα επιδη ειμαι στην ιδια ηλικια με σενακαι εχω ξεκινησει το χρονικο του χρονου θελω να σου πω οτι εχει δυσκολες ορολογιεςεγω ενας μαθητης του 17 φυσικη και 19 μαθηματικα δεν εχω καταλαβει πολλα και εχω αρκετες αποριες οταν διαβαζω κατιτελος παντων αυτο το βιβλιο ειναι για μαθητες γ λυκειου και φυσικουςπαντως αν θες αγορασε το δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αν σε αρεσει ΠΑΡΤΩ. O ISON θα ζει για παντα...στην καρδια μας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 εγινε φιλε ευχαριστω θα παρω λιγες ακομα γνωμες ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 παιδια αμα μπορειται απαντηστε "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Erisian Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2014 Kώστα καλησπέρα. Δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε ή αν ψαχνεις κάτι ιδιαιτερα επιστημονικό. Το έσπασα σε τρια αρχεια για να ανεβει στο φορουμ. Αν εχεις την δυνατότητα να το τυπωσεις.. το συνημμένο διεγράφη - δεν επιτρέπεται από τους κανόνες www.star-surfing.com Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 σε ευχαριστω πολυ θα τοκοιταξω ενδιαφερον φενεται. απλα ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 βιβλια του χοκινκγ η να παρω βοηθηματα για να συνχισω την υλη σε καποια μαθηματα που θελω "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 δεν με αφηνει να τα κανω unzip ;/ "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
theo7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Λοιπόν πάρε το χρονικό του χρόνου αλλά την καινούργια έκδοση γιατί περιέχει περισσότερα γενικά δεν ειναι δύσκολο βιβλιαράκι ειναι το καλύτερο που έχω διαβάσει παντος.Στην αρχή θέλει λίγη προσπάθεια για να το ακολουθήσεις αλλά μετά θα το απολαύσεις Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
cnpapado Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Προσωπικά, άρχισα να διαβάζω το χρονικό του χρόνου τον Σεπτέμβριο, (έχωντας αρκετες επιπλέον γνώσεις φυσικής). Το διάβαζα και το διαβάζω ακόμα με αργους ρυθμούς, "ψάχνοντας " περιςςότερο οριςμένα πράγματα σε άλλες πηγές. Καταρχάς πρέπει να ξέρεις πως το σύμπαν σε ένα καρυδότσουφλο ( το οποίο ξεκίνησα πρόσφατα) γράφτηκε ως ένα πιο απλό χρονικό.Έτσι έχοντας μια προυγούμενη εντριβή με το χρονικό του χρόνου, το σύμπαν σε ένα καρύδότσουφλο μου φαινεται πιο μακροσκελές ( με την κακή έννοια) ενώ η δομή του είναι πολύ πιο κακή. Πολλες φορές παρουσιάζεται ενα παραπλήσιο αλλά εξίσου σημαντικο θέμα ή πείραμα υπο μορφή λεζάντας ή εικόνας κάτι που εμένα προσωπικά με αποδιοργανώνεί.Σου προτεινω εάν δεν έχεις διαβάσει κάτι ανάλογο παρόλους τους δικούς μου ενδειασμούς να ξεκινήσεις να διαβάζει το σύμπαν σε ένα καρυδότσουφλο, μιάς και είναι πιο απλό.Μετά μπορεις να προχωρήσεις στο πολυπώθητο χρονικό. Σε αντϊστοιχο στϋλ είναι και τα βιβλία απο τις διαλέξεις του Feynman.(ισως λίγο πιο δυσκολα, αλλά παλέβονται...) Φιλικά,Κώστας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Kostas Tzimoulias Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2014 ναι σε αυτο δεν διαφωνο, μαλλον θα παω απευθειας στο χρονικο του χρονου οι διαλεξεις του φαινμον ειναι οντως δυσκολες...αλλα παλεβονται αμα εχεις καποιες παραπαν γνωσεις φυσικης, ευχαριστω! "Στον Kόσμο τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν δημιουργείται, τίποτα δεν γεννιέται από την ανυπαρξία ούτε και επιστρέφει στην ανυπαρξία." Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα