kelly_s Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 Γεια σας. Το τηλεσκόπιό μου είναι Dobsonian 10" Skywatcher και το πήρα πριν 2 μέρες, 23/6/2014 από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης από την Πανεπιστημίου.Ο λόγος που το δίνω είναι ότι ως αρχάρια και ενθουσιώδης με το νυχτερινό ουρανό ήθελα το καλύτερο, όσο γίνεται, τηλεσκόπιο. Ως γυναίκα όμως μού είναι δύσκολο να το μετακινώ, κάτι που έπρεπε να έχω λάβει υπ' όψιν μου από πριν. Το τηλεσκόπιο είναι ολοκαίνουριο, μια που το έβγαλα από το κουτί, το έστησα και μια που το πουλάω, γιατί κατάλαβα ότι παρ' ότι όντως εκπληκτικό, αυτό το τηλεσκόπιο δεν είναι για μένα. Έπρεπε να έχω πάρει κάτι πιο μικρό.Το πήρα 599 Ε, και εφόσον έχει βγει απ' το κουτί, το πουλώ 480 Ε.Η εγγύηση, 2 ετών και η απόδειξή του θα δοθούν μαζί.Δώρο το φίλτρο σελήνης.Τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=656 Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με p m Ευχαριστώ,Καλλιόπη Σ. Don''t grow up, it''s a trap.
kelly_s Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 Να ενημερώσω ότι το τηλεσκόπιο έχει πωληθεί. Αν και λυπήθηκα πραγματικά που το έδωσα, καθώς είναι ένα καταπληκτικό μηχάνημα που κατέληξα σε αυτό μετά από έρευνα μηνών, λόγω τής τελειότητάς του το τελευταίο που κοίταξα ήταν το βάρος και ο όγκος του, όμως τελικά αυτά σε συνδυασμό με την ευαισθησία στη μέση μου, το κατέστησαν πολύ δύσκολο να το χρησιμοποιώ και να το ευχαριστηθώ. Προτιμώ τις άμεσες λύσεις αν προκύπτει κάτι απρόσμενο, γι' αυτό αποφάσισα να προχωρήσω άμεσα στην πώλησή του. Έχετε δίκιο κύριε Γιώργο, το διάστημα μπορεί να μας παρασύρει με τη μαγεία του!!!Είμαι σίγουρη ότι θα το ευχαριστηθείτε και θα το απολαύσετε, τόσο εσείς όσο και όλη σας η οικογένεια!!!Να σας ευχηθώ για ακόμα μία φορά καλή τύχη σε σας και την οικογένειά σας και ...καθαρούς ουρανούς!!Κέλλυ Don''t grow up, it''s a trap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις