maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Γειά σας φίλοιΗ κατασκευή που σας παρουσιάζω μπορεί να βοηθήσει όσους φίλους έχουναπλές EQ βάσεις με μοτεράκι.Λειτουργεί ως σταθεροποιητής τάσης,ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την τάση με εξαιρετική ακρίβεια,έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ικανοποιητική κατα R.A. παρακολούθηση του στόχου.Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα στους κατόχους απλών βάσεων -με μοτερ επαναλαμβάνω- για φωτό παρατεταμένης έκθεσης!Η κατασκευή της απαιτεί εξοικείωση με τα ηλεκτρονικά,σε αντίθετη περίπτωση θα ... βοηθήσει κάποιος φίλος!Αναλυτικές οδηγίες και σχέδια διαθέσιμα.Οφείλω να ευχαριστήσω όσους φίλους χρήστες επετέθησαν λάβροι κατα της EQ2 για την ιδέα που μου έδωσαν!!! W.A.F.=10
Foehammer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Τρομερος ο maxplanck!!! δεν μου λετε κ.Βασιλη δεχεστε παραγγελιες? εχω υποψην μου ενα-δυο κατασκευες που θα ηταν χρησιμοτατες! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Κάτσε να δείς και την ηλεκτρονική μου μυγοσκοτώστρα με lock-άρισμα στόχου και ακτίνες lazer!!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Τι να πω.. με καλυψατε πληρως! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Πως τα σκέφτεσε όλα αυτά Βασίλη; Μένω άφωνος για την εφεύρεσή σου ακόμα μια φορά!Έχεις καμιά σχέση με τον Κύρο Γρανάζι; Άν τοποθετηθεί σε μια βάση με οδήγηση μέσω οδηγητικού με webcam θα βοηθήσει καθόλου (EQ3-2); Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Τελικά ο ...έρωτας μερικών για την EQ2 δεν κρύβεται!Ιδου το περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων τους!!!
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2005 Άν τοποθετηθεί σε μια βάση με οδήγηση μέσω οδηγητικού με webcam θα βοηθήσει καθόλου (EQ3-2); Με ποιά διάταξη τροφοδοτείς τη βαση σου φίλε Παναγιώτη???
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Με το κουτί μπαταριών που δίνει το πακέτο του μοτέρ.Οι μπαταρίες έχουν σταθερή τάση, γι' αυτό ρωτάω. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 Λυπάμαι φίλε δεν κάνει.Η ρύθμιση της ταχύτητάς σου(!) γίνεται με χρονιστή το ολοκληρωμένο μεσα στο χειριστήριο.Ενω στα απλά μοτεράκια (στα οποία απευθύνεται το κιτ) η ρύθμιση γίνεται απο ένα μικρό ποτενσιόμετρο.Αν έχω καταλάβει λάθος θα χαρώ να με διορθώσεις!Και φωτό να έστελνες... ακόμη καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα