Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από αίτημα μέλους έψαξα και βρήκα στην αποθήκη κάποια μπλουζάκια AstroVox που είχαν περισσέψει από τις εκτυπώσεις που είχαμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια (εδώ, εδώ και εδώ). Τα περισσότερα είχαν κρατηθεί από κάποιον που για κάποιο λόγο δεν τα πήρε τελικά. Πρέπει να υπάρχουν καμιά 25αριά μπλουζάκια, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη που προέρχονται και από τις τρεις παλιές εκτυπώσεις. Όλα είναι στα σακουλάκια τους κλεισμένα.

Μιας και λόγω έλλειψης χρόνου έχουμε καιρό να κάνουμε νέα εκτύπωση, αν υπάρχει κάποιο μέλος που δεν είχε μπορέσει να πάρει μπλουζάκια και θα ήθελε, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Τα χρώματα είναι κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, τιρκουάζ, λευκό, γαλάζιο και πορτοκαλί και τα μεγέθη παιδικό, S, M, L, XL αλλά φυσικά δεν υπάρχουν σε όλους τους συνδυασμούς.

Τα μπλουζάκια κοστίζουν 6 ευρώ το καθένα και μπορούν να σας αποσταλούν με ΕΛΤΑ και δική σας επιβάρυνση ταχυδρομικών. Μπορείτε να πληρώσετε με τράπεζα, paypal ή αντικαταβολή (στην τελευταία περίπτωση θα επιβαρυνθείτε και το κόστος της αντικαταβολής που χρεώνουν τα ΕΛΤΑ).

Θα δέχομαι τα μηνύματά σας για δύο εβδομάδες, μέχρι τις 10 Ιουλίου όταν και θα κάνω τις αποστολές. Μετά θα μπουν πάλι στην αποθήκη!

astrovox-tshirts-stock.png.f8db2102c34bb8d3957e503e599e65ee.png

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Small και X-Large έχουν τελειώσει. Υπάρχουν μόνο Medium, Large και ένα τεμάχιο παιδικό :)
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Παραγγελίες δεκτές για άλλες δύο ημέρες. Μετά κλείνουμε για καλοκαίρι :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Τελευταία μέρα σήμερα. Μερικά μόνο M και L υπάρχουν. Όποιος θέλει μου στέλνει π.μ.
Δημοσιεύτηκε

Τα μπλουζάκια έχουν αποσταλεί. Καλώς να τα δεχτείτε :cheesy:

Αν κανείς διαπιστώσει κάποιο λάθος ή άλλο πρόβλημα, ας μη διαστάσει να μου στείλει π.μ.

Δημοσιεύτηκε
Μόλις άνοιξα το πακέτο, πολύ ωραίες οι μπλούζες. Ευχαριστώ Ανδρέα
I''ve seen things you people wouldn''t believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears... in rain. Time to die.
Δημοσιεύτηκε
Παρέλαβα και εγώ το δικό μου προχθές, έφτασε μια χαρά! Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ. :cheesy:
«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης