Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2014 Πωλείται η αγαπημένη μου στήριξη HEQ5 SkyScan Pro για λόγους αναβάθμισης.Τι να πει κανείς για αυτή τη στήριξη; Ο τέλειος συνδυασμός φορητότητας, ακρίβειας tracking και ανυψωτικής ικανότητας.Είναι επίσης αναβαθμισμένη με το Vixen Style Saddle της ADM. http://admaccessories.com/V_Series_Saddle.htm? Το μοναδικό σημείο φθοράς είναι στο επάνω σημείο του τρίποδα, εκεί που κουμπώνει η κεφαλή της στήριξης. Η κεφαλή, τα αντίβαρα και το χειριστήριο είναι κυριολεκτικά χωρίς γρατζουνιά. Τιμή (αν και δεν υπάρχει τιμή για αυτή τη στήριξη): €650 \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2014 Φωτογραφημένη στη συσκευασία της νέας ΑΖ-ΕQ6GT μαζί με όλα τα παρελκόμενά της και νέα τιμή. \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2014 Up! \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
hectoir Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2014 Η στήριξη έφτασε ταχύτατα και σε άριστη κατάσταση όπως στην περιγραφή. Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο Σπιθούρη για την άψογη συνεργασία και τη συνέπειά του. Γιώργο να είσαι καλά! ΦιλικάΕκτωρ.
Γιώργος Σπιθούρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2014 Έκτορα, σ'ευχαριστώ πολύ. Η συνέπεια, αν μη τι άλλο, ήταν αμοιβαία. Αν χρειαστείς οτιδήποτε σχετικά με τη στήριξη, επικοινώνησε μαζί μου. Σού εύχομαι καθαρούς ουρανούς και καλές παρατηρήσεις. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Γιώργος \"Βρισκόμαστε όλοι στον υπόνομο, αλλά μερικοί από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια.\"Oscar Wilde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα