_ΚΩΣΤΑΣ_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 ΧΑΙΡΕΤE ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ STARRY NIGHT PRO 5 . ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 1 GB ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ " ΚΑΤΕΒΑΣΩ ". ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ?
japetus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Θα σού 'λεγα να προχωρήσεις στην "αγορά" του, αξίζει...
nikfoe Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1823&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=Έχει γίνει μία σχετική συζήτηση πρόσφατα
quendi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Φιλε Κωστα ή αυτο ή το Redsift 5 το οποιο ειναι μικροτερο. Ειναι κ τα δυο τρομερα!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
_ΚΩΣΤΑΣ_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΘΑ ΤΟ “ΚΑΤΕΒΑΣΩ’’ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STARRY NIGHT PRO 5 .
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ TRIAL... Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
Vegan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Μπορείς να μου δώσεις το link prive;
_ΚΩΣΤΑΣ_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ TRIAL VEGAN : to link prive τι σημαίνει ?
Vegan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 Να μου στείλεις το link της σελίδας που βρήκες το αρχείο με prive μήνυμα...Εφόσον όμως είναι trial δημοσίευσέ το στο forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα