Roofastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2014 Πωλείται το celestron zoom eyepiece http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1302 σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα . Εστιακό Μήκος : 8-24 mm Φαινόμενο Πεδίο : 40 - 60 μοίρες Eye relief : 15 - 18 mm Έχει πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά και δίνει 60 μοίρες πεδίο στα 8 mm και 40 μοίρες στα 24 mm . Έχει αναδιπλούμενο ελαστικό παρέκτραμα ενώ μπορεί να αφαιρεθεί και να φανεί το σπείρωμα για την προσάρτηση δαχτυλιδιού για σύνδεση με φωτογραφική μηχανή SLR. Τα καπάκια και το κουτί είναι και αυτά σε καλή κατάσταση και τα έχω όλα . Το προσοφθάλμιο είναι περίπου 12 cm σε μήκος . Αποδίδει φοβερά στην παρατήρηση Σελήνης, Πλανητών και στο ψάξιμο αστεροειδών και διπλών αστέρων διότι αλλάζει γρήγορα η μεγέθυνση χωρίς να χάνεται το πεδίο ! Τιμή 70 ευρώ ( συζητήσιμη βέβαια μπορεί και να κατέβει ) ( Είναι 45 ευρώ φθηνότερα από το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης και είναι σαν ολοκαίνουργιο . Όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει και μόνος του από κοντά. Θα προτιμηθούν αγοραστές από Αθήνα για ανταλλαγή χέρι με χέρι αλλιώς στείλτε μου pm και συζητάμε τα μεταφορικά , μπορώ να τα πληρώσω και εγώ . )Επικοινωνία με pm Παραθέτω φωτογραφίες . KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Roofastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2014 Up KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Vensius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 Συνάδελφε με ενδιαφέρει το zoom, αν δε το πάρει κανείς άλλος και αποφασίσεις να το ρίξεις στα 60 στείλε μου μήνυμα. Ευχαριστώ!
Roofastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 εχεις πμ για να συζητησουμε KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Roofastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2014 EINAI YΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Roofastro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2014 UPP KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Vensius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2015 Bρε συνάδελφε σου έχω στείλει pm και τα είχαμε συμφωνήσει, έχεις πέσει στο διάβασμα;
Roofastro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2015 σ απαντησα σε πμ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ckormpos1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2015 P.m. ''...Λειψανα αστρων με μορφες αραχνιασμενες'' Οδυσσεας Ελυτης Τhe Delphinus Observatoryhttp://delphinusobservatory.blogspot.gr/
Roofastro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2015 Ο φακος τελικα παει για πωληση KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα