ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 γεια σε όλους,σκέφτομαι(πολύ έντονα) να κατασκευάσω στην ταράτσα (570 τετραγωνικά) του κτηρίου της δουλείας μουένα μόνιμο παρατηρητήριο... και μάλλον θα χρειαστώ συμβουλές και βοήθεια.το κτήριο βρίσκεται στα Ανω Λιόσια. Τα έχω παρατήσει εδώ και κάποια χρόνια αλλα τώρα λεω να ξαναρχίσω πάλι!!!!!!!! Οποιος νομίζει πως μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος!!!!!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Φϊλε μου χωρο έχεις, αν έχεις χρόνο και χρήμα, μην το σκέφτεσαι καθόλου.Απο ιδέες στο forum, όσες θέλεις. Απο την αναζήτηση "κατασκευή Παρατηρίου ή Θόλου, ή Αστεροσκοπείου ή ότι δήπτε άλλο και όρεξη έχεις να διαβάζεις" Καλή αρχήΦιλικά Δημήτρης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Φϊλε μου χωρο έχεις, αν έχεις χρόνο και χρήμα, μην το σκέφτεσαι καθόλου.Απο ιδέες στο forum, όσες θέλεις. Απο την αναζήτηση "κατασκευή Παρατηρίου ή Θόλου, ή Αστεροσκοπείου ή ότι δήποτε άλλο και όρεξη έχεις να διαβάζεις" Καλή αρχήΦιλικά Δημήτρης
ΚΟΤΣΩΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2014 Αυτο κανω προς το παρον.......διαβαζω συνεχεια και κοιταζω...θολους,πυλωνες,κατασκευες....Θελω να καταληξω σε διαστασεις και να ξεκινησω...Αντε να δουμε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα