DimitrisT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Καλησπέρα ασχολούμαι εδω και 2 μήνες περίπου με την αστροπαρατήρηση (διάβασμα βιβλίων περισότερο) . Τέλειωσα το the backyard astronomer's guide και τώρα τελειώνω και το nightwatch.(Τα έκανα ανάποδα). Έχω και το τηλεσκόπιο ενος φίλου , ένα celestron nextstar 8/se και κάνω κάποιες παρατηρήσεις απο το μπαλκόνι του σπιτιού μου με αρκετη φωτορύπανση προς τα δυτικα και λιγότερη προς τα ανατολικά καθως ο Υμηττός την περιορίζει λίγο. Έχω καταφέρει να δω εκτός απο πλανήτες Σελήνη , Άρη, Κρόνο το σμήνος Μ13 (αρκετά αχνά) τις πλειάδες ,το γαλαξία της ανδρομέδας και το Μ37 στη λύρα (αρκετά αχνά). Αυτά απο μένα , Καλώς σας βρήκα.
ckormpos1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Καλως ηρθες Δημητρη!Οτι θες μπορεις να μας ρωτας π.χ.σχετικα με το τηλεσκοπιο σου (το οποιο πρεπει να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο).Μενω και εγω στην Αθηνα και η φωτορυπανση βαραει κοκκινο(βασικα κιτρινο-μπλε )και δεν βλεπω πολλα πραγματα.Αλλα εσυ μπορει και να εχεις καλυτερες συνθηκες απο εμενα .Καλη Συνεχεια και καθαρους(ας πουμε)ουρανους. Φιλικα,Χριστοφορος ''...Λειψανα αστρων με μορφες αραχνιασμενες'' Οδυσσεας Ελυτης Τhe Delphinus Observatoryhttp://delphinusobservatory.blogspot.gr/
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Καλως ηρθες Δημητρη!Οτι θες μπορεις να μας ρωτας π.χ.σχετικα με το τηλεσκοπιο σου (το οποιο πρεπει να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο).Μενω και εγω στην Αθηνα και η φωτορυπανση βαραει κοκκινο(βασικα κιτρινο-μπλε )και δεν βλεπω πολλα πραγματα.Αλλα εσυ μπορει και να εχεις καλυτερες συνθηκες απο εμενα .Καλη Συνεχεια και καθαρους(ας πουμε)ουρανους. Φιλικα,Χριστοφορος Σε ευχαριστώ Χριστόφορε για το καλοσώρισμα!!
Greekdestiny Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Καλησπέρα και καλως ηρθες στο φορουμ μας !!! Ότι θες μην διστασεις να ρωτήσεις!! Καλες παρατηρήσεις και μην το βαζεις κατω!! Καθαρους ουρανους,Γιωργος Λεκκας Tο προφίλ του προσωπικού μου αστεροσκοπείου στο Instagram:https://www.instagram.com/specca_observatory Η Σελίδα μου στο Facebook.https://www.facebook.com/dailyastronomy1/ Specca Observatory,IoanninaΛέκκας Γεώργιος.
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2014 Καλησπέρα και καλως ηρθες στο φορουμ μας !!! Ότι θες μην διστασεις να ρωτήσεις!! Καλες παρατηρήσεις και μην το βαζεις κατω!! Καθαρους ουρανους,Γιωργος Λεκκας Γιώργο σε ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα. Δημήτρης
dimbulma Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 Καλησπέρα συνονόματε και καλώς ήρθες!!! Ότι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις....και θα σου απαντήσουν οι άλλοι γιατί και εγώ νέος είμαι Καλές παρατηρήσεις!!
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2014 Καλησπέρα συνονόματε και καλώς ήρθες!!! Ότι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις....και θα σου απαντήσουν οι άλλοι γιατί και εγώ νέος είμαι Καλές παρατηρήσεις!! Ευχαριστώ Δημήτρη για το καλοσώρισμα!!!
Crazy_teacher.l Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 Καλησπέρα ασχολούμαι εδω και 2 μήνες περίπου με την αστροπαρατήρηση (διάβασμα βιβλίων περισότερο) . Τέλειωσα το the backyard astronomer's guide και τώρα τελειώνω και το nightwatch.(Τα έκανα ανάποδα). Έχω και το τηλεσκόπιο ενος φίλου , ένα celestron nextstar 8/se και κάνω κάποιες παρατηρήσεις απο το μπαλκόνι του σπιτιού μου με αρκετη φωτορύπανση προς τα δυτικα και λιγότερη προς τα ανατολικά καθως ο Υμηττός την περιορίζει λίγο. Έχω καταφέρει να δω εκτός απο πλανήτες Σελήνη , Άρη, Κρόνο το σμήνος Μ13 (αρκετά αχνά) τις πλειάδες ,το γαλαξία της ανδρομέδας και το Μ37 στη λύρα (αρκετά αχνά). Αυτά απο μένα , Καλώς σας βρήκα. Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας Φιλικά Κωσταντίνος
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2014 Καλημέρα, σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα