ckormpos1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω το Photoshop ολοκληρο και οχι ως free trial για υπολογυστη Windows XP ''...Λειψανα αστρων με μορφες αραχνιασμενες'' Οδυσσεας Ελυτης Τhe Delphinus Observatoryhttp://delphinusobservatory.blogspot.gr/
KC Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Γεια σου Χριστόφορε Πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο άλλο forum για να βρεις την απάντηση σε αυτό που ψάχνεις.Το astrovox δεν έχει φτιαχτεί γι αυτό το σκοπό. Ελπίζω να μη σε απογοήτευσα. “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Αυτό είναι αντίθετο στους κανόνες του astrovox,αλλά μέχρι να βρεις κάποια λύση μπορείς να δεις το gimp το οποίο είναι δωρεάν. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
cnpapado Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Εάν δεν θα το χρησιμοποιήσεις για εξειδικευμένη επεξεργασία αστροφωτογραφιών, τότε θα μπορούσες να κατευάσεις το Gimp. Οι βασικές λειτουργίες τους είναι παρόμοιες με αυτές του Photoshop. Είμαι κατά του παράνομου download λογισμικών. Νομίζω πως δυςτυχώς μερικές φορές είναι αναγκαστικό, λόγω της υπερκοστολόγισης και του μονοπωλείου. Παρόλα αυτά (δεν ξέρω για τον χωρο της αστροφωτογράφισης) υπάρχουν πολλά αξιόλογα δωρεάν, και πολλά απο αυτά ελεύθερα (open source), λογισμικά/προγράμματα. Είναι καλό να υποστηρίζουμε τέτοιου είδους επιλογές, εφόσον συμμετέχουμε μία διεθνή ανταλλάγη ιδεών (στα open source) και δημιουργούμε μία παγκόσμια κίνηση απεξαρτοποίησης απο τις μεγάλες εταιρίες που διακινούν προγράμματα επι πληρωμή. Μαζι γράφαμε Αλέξανδρε...
ckormpos1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2014 Eυχαριστω για τις απαντησεις σας κατεβασα το gimp και μου φαινεται πολυ καλο! ''...Λειψανα αστρων με μορφες αραχνιασμενες'' Οδυσσεας Ελυτης Τhe Delphinus Observatoryhttp://delphinusobservatory.blogspot.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα