Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μιας και ο μπέμπης θα γεννηθεί σύντομα και έπιασε και χειμώνας, το τηλεσκόπιο μπήκε στο κουτί της χειμέριας νάρκης. Έτσι βρήκα λίγο χρόνο και σχεδίασα για τον αδερφό μου μερικά σχέδια για αυτοκόλλητα τοίχου σχετικά με την αστρονομία και κοσμολογία. Επειδή είμαι περήφανος για αυτή την κατασκευή (διότι την γραφιστική τέχνη δεν την κατέχω) ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας για να μου πείτε την γνώμη σας γιατί ως γνωστό αυτοί που κοιτάζουν τα’ άστρα, αν μη τι άλλο έχουν γούστο.

il_570xN.355567780_2foi.jpg

Τα κοσμολογικά μοντέλα με τη φράση του Goethe "We only see what we know"

il_570xN.443930943_h6k0.jpg

Χάρτης του ουρανού με την φράση του Keppler “At ubi materia, ibi Geometria"(Where there is matter, there is geometry)

il_570xN.339000895.jpg

Μια σκουληκότρυπα

il_570xN.588833208_jm6t.jpg

Το ηλιακό σύστημα με τις τροχιές των πλανητών

il_570xN.338993901.jpg

Το μήνυμα που έστειλε το SETI με την φράση του Sagan “"Absence of evidence is not evidence of absence"”

il_570xN.336104921.jpg

Μία μαύρη τρύπα

il_570xN.588928177_9vyr.jpg

Χάρτης του ουρανού με ένα τηλεσκόπιο

il_570xN.436290644_pcby.jpg

Και το αγαπημένου μου: Η θέση του ήλιου μας σε σχέση με 14 pulsars όπως είναι αποτυπωμένη πάνω στους χρυσούς δίσκους των Pioneer 10 & 11, μαζί την αποστομωτική φράση του Αϊνστάιν “ Everything should be made as simple as possible, but not simpler”

"We See Only What We Know"

J. W. von Goethe

Επιστήμη και Τέχνη @ www.DecorHacks.gr

Δημοσιεύτηκε

Πραγματικά πανεμορφες καυασξευες! !! Φαίνεται οτι ε έχεις μερακι για αυτο που κάνεις! !! Καλή συνέχεια και να σου ζήσει! !! :D :cheesy:

Φιλικά,

Γιωργος Λέκκας :)

Tο προφίλ του προσωπικού μου αστεροσκοπείου στο Instagram:

https://www.instagram.com/specca_observatory

Η Σελίδα μου στο Facebook.

https://www.facebook.com/dailyastronomy1/

Specca Observatory,Ioannina

Λέκκας Γεώργιος.

Δημοσιεύτηκε
Μιας και ο μπέμπης θα γεννηθεί σύντομα και έπιασε και χειμώνας, το τηλεσκόπιο μπήκε στο κουτί της χειμέριας νάρκης. Έτσι βρήκα λίγο χρόνο και σχεδίασα για τον αδερφό μου μερικά σχέδια για αυτοκόλλητα τοίχου σχετικά με την αστρονομία και κοσμολογία. Επειδή είμαι περήφανος για αυτή την κατασκευή (διότι την γραφιστική τέχνη δεν την κατέχω) ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας για να μου πείτε την γνώμη σας γιατί ως γνωστό αυτοί που κοιτάζουν τα’ άστρα, αν μη τι άλλο έχουν γούστο.

il_570xN.355567780_2foi.jpg

Τα κοσμολογικά μοντέλα με τη φράση του Goethe "We only see what we know"

il_570xN.443930943_h6k0.jpg

Χάρτης του ουρανού με την φράση του Keppler “At ubi materia, ibi Geometria"(Where there is matter, there is geometry)

il_570xN.339000895.jpg

Μια σκουληκότρυπα

il_570xN.588833208_jm6t.jpg

Το ηλιακό σύστημα με τις τροχιές των πλανητών

il_570xN.338993901.jpg

Το μήνυμα που έστειλε το SETI με την φράση του Sagan “"Absence of evidence is not evidence of absence"”

il_570xN.336104921.jpg

Μία μαύρη τρύπα

il_570xN.588928177_9vyr.jpg

Χάρτης του ουρανού με ένα τηλεσκόπιο

il_570xN.436290644_pcby.jpg

Και το αγαπημένου μου: Η θέση του ήλιου μας σε σχέση με 14 pulsars όπως είναι αποτυπωμένη πάνω στους χρυσούς δίσκους των Pioneer 10 & 11, μαζί την αποστομωτική φράση του Αϊνστάιν “ Everything should be made as simple as possible, but not simpler”

Πάρα πολύ όμορφα Αντώνη και με πρωτότυπο desing.!! :D :D

• 5 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Ο αδελφός μου άνοιξε πριν λίγες μέρες το Ελληνικό e-shop με διακοσμητικά αυτοκόλλητα και αφίσες με αρκετά (μεταξύ άλλων) σχέδια με την θεματολογία Επιστήμη και Τέχνη. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να μου στείλει ένα μήνυμα.

"We See Only What We Know"

J. W. von Goethe

Επιστήμη και Τέχνη @ www.DecorHacks.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης