spurostom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2014 Καλησπερα σε όλους. Έχω ένα τροφοδοτικό DC το οποίο έχει 3 υποδοχές. Μία που λέει +15V, μία που λέει ground και μία που λέει -15V. Θέλω να χρησιμοποιήσω τροφοδοσία 15V και δεν ξέρω που πρέπει να συνδέσω τα 2 καλώδια μου. Στο + 15 και στο ground ή στο +15V και στο -15V. Ευχαριστώ!
optimumw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2014 Που θελεις να συνδεσεις το τροφοδοτικο σε στηριξη??
spurostom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Ναι σε στήριξη optimumw
optimumw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 προσεξε παρα πολυ τι τροφοδοτικο βαζεις γιατι εγω επαθα ζημια με τη δικια μου και αμφιβολου ποιοτητας τροφοδοτικο παροτι ελεγε 12βολτ...τα 15 που λες σαν πολλα μου ακουγοντε...
spurostom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Ευχαριστω, θα το προσεξω αυτο που είπες. Ξερεις να απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα μην κανω καμία βλακεία;
cost_ang Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2014 Εαν χρειαζεσαι 15v θα πρεπει να συνδεσεις στα +15 και στο ground. Το τροφοδοτικο αυτο ειναι συμμετρικης τροφοδοσιας που σημαινει οτι ως προς το ground βγαζει δυο τασεις, μια θετικη και μια αρνητικη. Εαν δηλαδη μετρησεις απο το +15 και το -15 θα λαβεις 30v.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα