aiolos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2014 Ζητάω να αγοράσω το γνωστό μυθιστόρημα του Carl Sagan Επαφή στην ελληνική γλώσσα. Όποιος επιθυμεί να το πουλήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Θεόδωρος Σπανός
Mask Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 Καλημερα σας.Επειδη το ψαχνω κι εγω βρηκα το παρακατω λινκ:http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=143763
dimbot Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 Καλημέρα και στους δυό σας, Εχω το συγκεκριμένο βιβλίο στα αγγλικά , ως ebook ( σε φορμά epub αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε pdf ή και σε mobi για kindle) Αν σας ενδιαφέρει να σας το στείλω ως αρχείο, στείλτε ΠΜ Δημήτρης Per aspera ad astra...
aiolos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 Δυστυχώς είναι εξαντλημένο παντού. Λογικά και από το βιβλιοπωλείο που αναφέρεις Mask. Θα πάρω και εκεί τηλ αλλα είμαι σίγουρος ότι ούτε εκεί θα το έχουν. dimbot μακάρι να γνώριζα καλα αγγλικά, θα το είχα παραγγείλει ήδη από το Amazon. Θεόδωρος Σπανός
Προτεινόμενες αναρτήσεις