Yiannis76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Πωλείται το γνωστό Ed80 της SkyWatcher το χρυσό.Τα οπτικά σε άριστη κατάσταση το σώμα έχει κάποιες γρατσουνιές απο τις βίδες στο dovetail. Τιμή πώλησης 280,00€ Επικοινωνία με π.μ. Γιαννης Αποστολίδης
Theostar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Πωλείται το γνωστό Ed80 της SkyWatcher το χρυσό.Τα οπτικά σε άριστη κατάσταση το σώμα έχει κάποιες γρατσουνιές απο τις βίδες στο dovetail. Τιμή πώλησης 280,00€ Επικοινωνία με π.μ. Γιαννης Αποστολίδης
Theostar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Στείλε μου τον αριθμό τηλεφώνου σου για να σε καλέσω
Yiannis76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Στείλε μου τον αριθμό τηλεφώνου σου για να σε καλέσω Έλεγξε τα μηνύματα σου!!!
Yiannis76 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2014 Στείλε μου τον αριθμό τηλεφώνου σου για να σε καλέσω Έλεγξε τα μηνύματα σου!!!Έχεις π.μ. κοίτα στην κεντρική οθόνη πάνω στα μηνύματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα