ΣΕΙΡΙΟΣ1978 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2014 Τηλεσκοπιο Bresser Skylux EL 70/700 79.90 EYRO απο Δευτέρα 22 ΔεκεμβρίουΚΥΑΛΙΑ Auriol με ζοομ 10-30χ60 19.99 ευρω απο Δευτέρα 22 ΔεκεμβρίουΜονοκυαλο auriol 20-60x60 29.99 euro. απο Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.Παιχνίδια πειραμάτων Αstronomy Lad 6.99 euro απο Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
andreasart Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2014 Θα επιλέξετε να αγοράστε κάτι από τα παραπάνω προιόντα που έχουνε τα lidl,αυτές τις ημέρες?Το μονόκυαλο λέει κάτι? ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
jimmy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2014 το μονοκυαλο φαίνεται ενδιαφέρον αλλά ψιλοακριβό.
matrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Ψιλοακριβό δεν θα έλεγα. Μαλλον τιμη ευκαιριας.Τα μονοκυαλα 20-60Χ60 εχουν στο νεττο λιγοτερο διπλασια τιμη.Το αγορασα και τουλαχιστον εξωτερικα εχει αριστο φινιρισμα. Χρονια πολλα σε ολους. ___________________________________________________________
Greekdestiny Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Ψιλοακριβό δεν θα έλεγα. Μαλλον τιμη ευκαιριας.Τα μονοκυαλα 20-60Χ60 εχουν στο νεττο λιγοτερο διπλασια τιμη.Το αγορασα και τουλαχιστον εξωτερικα εχει αριστο φινιρισμα. Χρονια πολλα σε ολους. Από καιρο κοιταω και εγω ένα τετοιο.Καλο? Tο προφίλ του προσωπικού μου αστεροσκοπείου στο Instagram:https://www.instagram.com/specca_observatory Η Σελίδα μου στο Facebook.https://www.facebook.com/dailyastronomy1/ Specca Observatory,IoanninaΛέκκας Γεώργιος.
Vensius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Είμαι έτοιμος να το πάρω κι εγώ, περιμένω εντυπώσεις.
matrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2014 Δυστυχως γριππη και δουλεια δεν επετρεψαν να το δοκιμασω ακομη. ___________________________________________________________
Vensius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2014 Το αγόρασα σήμερα, καλο φινιρισμα, δεν είναι φθηνιάρικα τα πλαστικά κτλ. Το δοκίμασα μόλις τώρα στο νεφέλωμα του Ωρίωνα το οποίο φαινόταν αρκετά καθαρά. Δυστυχώς πιάνει αμέσως υγρασία και δεν μπόρεσα να το τεστάρω καλύτερα. Έχει μεγέθυνση 20 - 60 αλλά στο 60 στενεύει πολύ το field of view. Κατά τη γνώμη μου, για 30 ευρώ αξίζει. Η βάση που δίνουν είναι επιτραπέζια και μάπα αλλά όποιος έχει τρίποδα φωτογραφικό μπορεί να το προσαρμόσει εκεί γιατί οι βίδες είναι συμμβατές.
matrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Δοκιμασα και εγω το μονοκυαλο σε επιγεια παρατηρηση.Οι εντυπωσεις κακιστες, αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις. ___________________________________________________________
jimmy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 για παρατήρηση πουλιών δηλαδή το ξεχνάμε?
Vensius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Σε επίγεια παρατήρηση το δοκίμασα πριν λίγες ώρες στο πάρκο τρίτση. Έχω την εντύπωση οτι η ατμόσφαιρα σήμερα είναι πολύ κακή και όχι τα οπτικά. Στόχευα κορυφές βουνών και καταλάβαινα την αιθαλομίχλη και την υγρασία. Παρατήρησα πουλιά σε απόσταση 500 μέτρων.
jimmy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2014 υπάρχει και η περίπτωση να σου έκατσε καλό κομμάτι και στον matrix όχι. τυχαίνει καμιά φορά στα φτηνά
ckormpos1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2015 Καλη Πρωτοχρονια και χρόνια πολλά!!!!!!!!Ως δώρο Πρωτοχρονιάς πήρα τα κυιαλια και μπορω να πω οτι αξίζουν πραγματικα!!! Ένας φίλος μου που ασχολείται με την φύση πήρε την διόπτρα και να κανει φιλέ μου jimmy και Vensius... ''...Λειψανα αστρων με μορφες αραχνιασμενες'' Οδυσσεας Ελυτης Τhe Delphinus Observatoryhttp://delphinusobservatory.blogspot.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα