scott Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2015 Λογο αλλαγης set up σε 2 ιντσες,διαθετω αυτα τα 2 προσοφθαλμια... 1)Televue Nagler T6 7mm.Δεν χρειαζεται πολλα λογια γι'αυτο το ''κοσμημα''. Ειναι το κορυφαιο σε προτιμηση απο τους περισσοτερους αστροφιλους για deep sky.Μονο στα χερια μου το επιασα,δεν το χρησιμοποιησα ακομα,καμια επαφη στα οπτικα η σε τηλεσκοπιο,ειναι καινουργιο! ΤΙΜΗ 220 ευρώ 2)Hyperion 24mm.Αριστη κατασταση,το μεγαλητερο πεδιο σε 1 1/4 ιντσες.Ο μονος υπεριωνας που δουλευει και σε 2 ιντσες με την ιδια αποδοση!Ειχα σκοπο για διοφθαλμιο,εχω 2 οποτε λογο αλλαγης πλανου διαθετω τον ενα μαζη με τον ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ Τ, M43 / T-2 http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1382 για φωτογραφιση και το λεπτο δακτυλιδι τυπου T-RING για CANON.TIMH 85 ευρώ Φωτος δεν ανεβαζω γιατι ειναι εγγυημενη η κατασταση!Εκτος και αν αμφιβαλλεται ο ενδιαφερομενος Δινω προτεραιοτητα για αγορα και των 2 οπου και θα κανω μια μικρη εκπτωση.Με καταβολη σε λογαριασμο τραπεζης αναλαμβανω τα μεταφορικα(ΕΛΤΑ). Τηλ.6932345252 ή πμ. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Vensius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2015 Το Hyperion το θέλω Κωνσταντίνε!
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 Έχεις p.m. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
scott Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2015 Σε κρατιση και τα 2 για Στεφανο και Δημητρη. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα