Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΤΟΦΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε
ξερεις τι συμβαινει. δεν εχω κατεβασει καθολου το αρχειο, γιατι δεν μου το εμφανιζει. μου εμφανιζει μια κενη σελιδα με ενα εικονιδιο πανω αριστερα και οταν του κανω κλικ, τιποτα. γι' αυτο ρωταγα.
Δημοσιεύτηκε

Αετός ε?

Μάλλον ...καρακάξα!!!

Για να μη πώ ... μπούφος!!!

Για να μη γκρινιάζει ο Οικονόμου οτι δεν τον διάβασα...

Και για να το διαβάσουν τα νέα μέλη!!!

Κάτι θα μάθω και γω!!!

Τσάμπα γνώση :)

Δημοσιεύτηκε

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ....

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ

ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ .....ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ :)

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΠΑΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΕΙΑ)

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

ΒΗΜΑ 1

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΠΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΟΠΤΡΑ ΤΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΡΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 60 ΜΕΧΡΙ 70 ΜΟΙΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΗΜΑ 1 ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ.

Δημοσιεύτηκε
τωρα που το εκανε ο βασιλης σε zip ειναι ενταξει και το πηραμε ολοι. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι τετοιο και με το αρθρο "10 βήματα για επιτυχημένη Αστροπαρατήρηση" γιατι συμβαινει ακριβως το ιδιο και με αυτα τα αρθρα. και παλι δεν μπορω να το κατεβασω
Δημοσιεύτηκε
τωρα που το εκανε ο βασιλης σε zip ειναι ενταξει και το πηραμε ολοι. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι τετοιο και με το αρθρο "10 βήματα για επιτυχημένη Αστροπαρατήρηση" γιατι συμβαινει ακριβως το ιδιο και με αυτα τα αρθρα. και παλι δεν μπορω να το κατεβασω

Ο mr.Astrovox βοήθησε.όχι εγώ!!!

Γιώργη ξεκίνα το κείμενο για τη πολική!!!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης