G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟΥ ΜΕΡΟΣ 1.pdf
ΛΑΖΑΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 θα ηθελα να σε ρωτησω κατι, απο που το κατεβασες γιατι απο εδω δεν μπορω να βγαλω ακρη.
G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΤΟΦΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΜΒΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΛΑΖΑΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 ξερεις τι συμβαινει. δεν εχω κατεβασει καθολου το αρχειο, γιατι δεν μου το εμφανιζει. μου εμφανιζει μια κενη σελιδα με ενα εικονιδιο πανω αριστερα και οταν του κανω κλικ, τιποτα. γι' αυτο ρωταγα.
peaceful Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Κάνε δεξί κλικ και 'αποθήκευση ως' Φιλικά Σταύρος TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.
θέμης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δοκιμαστε απο εδω μηπως σας βοηθησει παιδια γιατι εγω τα διαβασα χωρις προβλημα .αλλαξα σε αγγλικα τα αρχεια ειναι ομως τα ιδια. Φιλικα Θεμης polar allignment 2.pdfpolar allignment 2 polar allignment 1.pdfpolar allignment 1
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Τζιφος!!!Κρίμα.Προς mr.AstrovoxHouston,we have a problem!!!!!!!!
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Επισης τζιφος!!! Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Εγώ μπορώ να δω και τα δύο. Δοκιμάστε πάντως και αυτό το zip αρχείο.Polar.zip «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Τώρα είναι ο.κ.!!!Τα "βλέπω " και τα δύο!!!Δεν ξέρω όμως , υπαρχουν σχέδια???
SAKIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Τι την θες εσυ την πολικη ευθυγραμιση,Βασιλη αφου εισαι ΑΕΤΟΣ σε αυτα!!!!! sakis Veroia
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Αετός ε?Μάλλον ...καρακάξα!!!Για να μη πώ ... μπούφος!!!Για να μη γκρινιάζει ο Οικονόμου οτι δεν τον διάβασα...Και για να το διαβάσουν τα νέα μέλη!!!Κάτι θα μάθω και γω!!!Τσάμπα γνώση
G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ....ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΚΑΠΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ .....ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΠΑΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΕΙΑ) ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΗΜΑ 1ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΠΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΟΠΤΡΑ ΤΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΡΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 60 ΜΕΧΡΙ 70 ΜΟΙΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΗΜΑ 1 ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ.
G.OIKONOMOU Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΛΑΖΑΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 τωρα που το εκανε ο βασιλης σε zip ειναι ενταξει και το πηραμε ολοι. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι τετοιο και με το αρθρο "10 βήματα για επιτυχημένη Αστροπαρατήρηση" γιατι συμβαινει ακριβως το ιδιο και με αυτα τα αρθρα. και παλι δεν μπορω να το κατεβασω
maxplanck Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 τωρα που το εκανε ο βασιλης σε zip ειναι ενταξει και το πηραμε ολοι. θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει κατι τετοιο και με το αρθρο "10 βήματα για επιτυχημένη Αστροπαρατήρηση" γιατι συμβαινει ακριβως το ιδιο και με αυτα τα αρθρα. και παλι δεν μπορω να το κατεβασωΟ mr.Astrovox βοήθησε.όχι εγώ!!!_____________Γιώργη ξεκίνα το κείμενο για τη πολική!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα