Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Σήμερα υλοποίησα μια ιδέα μου για την προσαρμογή της ψηφιακής μου μηχανής(canon ixus 40) στο τηλεσκόπιο μου(sk-150) και νομίζω ότι είχα πλήρη επιτυχία .... Χρησιμοποίησα σύρμα,μονωτική ταινία*, και ένα σφυγκτήρα. η κατασκευή είναι σταθερή σα βράχος και πιστέυω ότι θα με βοηθήσει να βγάλω αξιοπρεπείς αστροφωτογραφίες μόλις ανοίξει ο καιρός... *την τύλιξα γύρω από το σύρμα για να αποφύγω τραυματισμούς της μηχανής ή του τηλεσκοπίου. Ο αντάπτορας.
george12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Καλή κατασκευή. Είναι καλό να κατασκευάζουμε και κάποια "πράγματα" μονοί μας παρα να τα αγοράζουμε ολα!!! There is no dark side of the moon, its all dark.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2005 Ευχαριστώ... Ποτέ θα κά ,ποτέ θα κάνει ΞΑΣΤΕΡΙΑ..να πάρω τη ,να πάρω τη ΔΙΟΠΤΡΑ μου.. Να δω πλανή ,να δω ΠΛΑΝΗΤΕΣ και ΑΣΤΡΑνα δω πλανήτες κι άλλα πολλά... Πες τα ΞΥΛΟΥΡΗ πές τα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα