pithagoras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2015 Πωλειται το γνωστο σε ολους τοσο για τη βολικοτητα του οσο και για τις εξαιρετικες του επιδοσεις Celestron C8 XLT.Προκειται για τον οπτικο σωληνα του NexStar 8SE με τον οποιο ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος!Ο λογος πωλησης δεν ειναι αλλος απο αυτον της ευκαιριακης μεταβασης σε σωληνα C9.25 XLT.Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω τετοιο κουκλακι!! Ερχεται με το κουτι αγορας του και με red dot finder.Το τηλεσκοπιο αγοραστηκε το καλοκαιρι του 2013 (τελη Ιουλιου) και βρισκεται εντος εγγυσης.Σε αυτο τον εναμιση χρονο εγιναν καποιες παρτατηρησεις με αυτο στην αρχη και μετα χρησιμοποιηθηκε μονο για πλανητικη φωτογραφηση απο το μπαλκονι μου.Επισης να σημειωθει οτι ειναι FASTAR READY πραγμα που του δινει τη δυνατοτητα να γινει φωτογραφικο υπεροπλο f/2!!!Βρισκεται σε κατασταση καινουργιου!! Επικοινωνια με π.μ. - Ευχαριστω πολυ!!
pithagoras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2015 Αντε παιδια να φευγει 400ευρω!!!!
pithagoras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2015 Το τηλεσκοπιο βρηκε νεο σπιτι!Σταθη καλοριζικο!
stathisb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2015 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2015 Καλησπέρα Γιώργο, το τηλεσκόπιο το παρέλαβα σήμερα και είναι πραγματικά σε άψογη κατάσταση όπως το περιέγραψες, εδώ στην αγγελία, αλλά και όπως τα είπαμε τηλεφωνικά. Πραγματικά βρήκε νέο σπίτι με καλά θεμέλια (eq6). Για την σημερινή συννεφιά που εμφανίστηκε από το πουθενά, ευθύνομαι μόνο εγώ και το C8. Στα πολύ γρήγορα ανάμεσα στα σύννεφα μόλις που πρόλαβα τα παρακάτω 250 frames στον Δία με την Philips SPC900NC. Καθαρούς ουρανούς για όλους Σε ευχαριστώΣτάθης Jupiter με SPC900NC C8 ΦιλικάΣτάθης
pithagoras Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2015 Σταθη να σαι καλα να το χαρεις!!!!!Κι εγω σ ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα